Massiivinen renkaan muotoinen esine havaittu sisemmässä aurinkokunnassamme

Omituinen ”Hesekielin pyörältä” näyttää esine joka ohitti Saturnuksen on havaittu Stereo-A -avaruusaluksella elokuun 22. ja 23. päivinä 2016. Esine vaikuttaa liikkuvan kohti sisempää aurinkokuntaa.

Vuonna 2011 Stereo-B -avaruusalus kuvasi tetraedrin muotoisen  anomalian joka ilmestyi samalta alueelta avaruudesta kuin tämä uusi anomalia. NASA tuolloin ilmoitti, että tetraedsin muotoinen anomalia oli kuva-artefakti joka johtui aluksen sisäpuolelta aiheutuneesta heijastuksesta.

Nyt tämä uusi vuoden 2016 anomalia on ympyränmuotoinen. Itse asiassa siinä on kaksi ympyrää lähes samankokoisina vierekkäin ja ne saattavat olla toisiinsa kytkeytyneitä joka tekee esineestä vaikean uskoa olevan sisäinen heijastus.

Käynnissä on myös muutakin. Ensimmäistä kertaa sitten kylmän sodan Saksan hallitus on pyytänyt kansalaisiaan hamstraamaan ruokaa ja vettä katastrofin varalta. Ilmoitusta seurasi Tsekin hallitus, joka myös varoitti kansalaisiaan varautumaan pahimpaan.

Toukokuun 31. päivänä puhuessaan FEMA National Response Coordination Centerissä Washingtonissa, Obama sanoi että jokainen amerikkalainen on vastuussa siitä että katastrofeihin varaudutaan, ja siihen kuuluu ”evakuointisuunnitelma” sekä ”tarvikevarat katastrofin varalta”.

Onko näillä varoituksilla mitään tekemistä terrori-iskun vaaran, ydintuhon, luonnollisen tuhon tai avaruudesta saapuvan uhan kanssa, se jää nähtäväksi. Mikä tahansa esine sitten onkaan ja mitä se tekee on kuitenkin kyseenalaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.