Massiivinen UFO-havainto Italiassa

Uskomaton tapahtuma sattui Italian Lombardiassa marraskuun 2. päivänä 2016 kun massiivinen avaruusalus yhtäkkiä ilmaantui taivaalle ja sen jälkeen UFO vapautti kirkkaita orbeja.

Giuseppe Filipponi, joka todisti omin silmin tapahtumaa, otti valokuvia lentävästä lautasesta ennen sen katoamista ja jakoi kuvat Gabriele Timille joka julkaisi ne Facebook-sivulla Alerta Roja.

Italiassa on ollut lähes 250 maanjäristystä sitten elokuun, ja lokakuun 30. päivän 6.6 Richterin asteikolla oleva järistys oli voimakkain joka on iskenyt Italiaan 36 vuoteen. Mysinen havainto Leccon yllä sattui kaksi päivää ennen 6.4 voimakkuudeltaan olevaa järistystä joka iski Chileen marraskuun 4. päivä 2016.

Ei ole ensimmäinen kerta kun UFOja on nähty ennen maanjäristyksiä, ja onkin sanottu että nämä UFOt ovat avaruusolentoja jotka monitoroivat heikkenevää geologista tilannetta maapallolla ja he yrittävät varoittaa meitä uhkaavasta katastrofista joka iskee.

Voisiko olla niin että kyseessä on avaruusolentojen alus joka yritti varoittaa meitä siitä että voimme odottaa lisää samanlaista?

Davisito de Zabedrosky on analysoinut UFO-kuvat Modolo Corradon avustuksella, ja tulokset näet allaolevassa videossa.

 

Blogger TricksArtikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.