MI5 maksoi ihmisille viljakuvioiden väärentämisestä

Entinen RAF:n insinööri on väittänyt MI5:n maksaneen huijareille jotta he tekisivät väärennettyjä vilkakuvioita jotta aitoja UFO-havaintoja saataisiin mustamaalattua osana ”Men in Black”-salausagendaa.

David Clayton,joka on viljakuvioiden ja eläinten silpomisten asiantuntija, molemmat joiden väitetään olevan avaruusolentojen tekemiä, kerto UFO Truth Magazinen kansainvälisessä vuosittaisessa konferenssissa juonesta jolla pyrittiin siihen ettei totuus koskaan paljastuisi.

Clayton kertoi nähneensä viljakuvioita 1980-luvulla jotka eivät ole voineet olla huijareiden tekemiä, koska kasvit kuviossa eivät olleet painuneet fyysisen voiman vaikutuksesta, vaan lämpöenergian.

Monet UFO-uskovaiset väittävät viljakuvioiden jäävän lentävien lautasten vaikutuksesta maahan.

Clayton myönsi että monet viljakuviot 1990-luvulta olivat väärennöksiä, mutta myös oikeita on löydetty.

Hän väitti brittiläisen tiedustelupalvelun agenttien olevan väärennöksien takana suurimmalta ostin jotta aitojen tutkiminen olisi naurettavaa.

Gary Hestletine, ufologi joka organisoi Holmfirthin tapahtuman West Yorkshiressa, sanoi että käynnissä on ”tahallinen viranomaisten toiminta jolla pyritään vesittämään tai tyrmäämään selittämättömät ilmiöt”.

Hän myös kritisoi valtamediaa. Hän sanoi että yhteisö alkaa olemaan kyllästynyt olemaan pilkan kohteena heidän legitiimeistä uskomuksistaan.

MI5 ei ole vastannut Claytonin väitteitä koskeviin kysymyksiin.

 

Artikkelin julkaissut  Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.