Mies ei osaa selittää näkemäänsä Floridan havaintoa

Havaintopäivämäärä: joulukuun 29, 2021
Havaintopaikka: Naples Beach, Florida, USA
Uutislähde: https://nbc-2.com/news/2022/01/01/naples-man-cant-explain-what-he-saw-flying-over-naples-beach/

Myönnetään, Maapallon pinta-alasta on 75% vettä ja avaruusolentojen alus voi lentää avaruudessa valoa nopeammin… joten olisi uskottava päätelmä, että nuo alukset kestäisivät myös veden alla kulkemista. Uskon, että turvallisin paikka avaruusolentojen tukikohdalle on meren pohjassa, josta he voivat tulla ja mennä ihmissilmille huomaamatta. Kuitenkin tämä tukikohta on Floridan rannikolla, jossa on paljon UFO-aktiviteettia. Minulle on selvää, että tämä on 100-prosenttisesti avaruusolentojen alus. Värit, muodot ja aika päivästä sopivat kymmeniin UFO-havaintoihin, joita aiemmin Floridan rannikoilla on tehty.

Scott C. Waring, Taiwan

Uutiset kertovat:

Me näemme kaikenlaisia juttuja taivaalla, mutta eräs mies Naplesista on hämmentynyt näkemästään. “Ne tavallaan hehkuivat ja vilkkuivat hieman”, sanoo Matt Krauss. Silloin oli keskiviikkoilta ja hän ja vaimonsa katsoivat taivaalle. He eivät nähneet Kuuta, vaan sen sijaan kirkkaan valon. “Sen viereen ilmestyi muita valoja ja ne muuttuivat yhdessä kohtaa erittäin kirkkaiksi”, hän sanoo. “Niitä oli neljä ja ne liikkuivat eri suuntiin.”

Kraussin mukaan valot eivät pitäneet ääntä ja ne näyttivät leijailevan paikallaan. “Se mitä en voi selittää on miksi ne olivat niin kirkkaita, miksi ne olivat paikallaan, yksi niistä oli paikallaan 15 minuuttia”, hän sanoi. Southwest Florida International Airport kertoi oliko mitään epätavallista nähty tuolloin. He pyysivät olemaan yhteydessä FAA-ilmailuviranomaiseen. FAA sanoo, että pitää kysyä armeijalta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.