Muinaiset avaruusolentojen padat Siperiassa ovat totta!

Ryhmä tutkijoita ja tiedemiehiä on juuri palannut Siperiasta ja Kuolemanlaaksosta tutkimusmatkalta. He väittävät löytäneensä todisteita ainakin viidestä legendaarisesta padasta joiden kerrotaan olevan avaruusolentojen rakentamia.

Johtava tiedemies Michale Visok sanoi haastattelussa venäläisen sanomalehden löytöä koskevassa haastattelussa näin:<

”Me menimme Kuolemanlaaksoon katsomaan ja tutkimaan metallisia patoja joiden väitetään olevan siellä ja todellakin löysimme viisi metallista esinettä hautautuneena suohon.”

Michale antoi seuraavia tietoja metalliesineistä: ne ovat maan sisään hautautuneina vetisissä soissa, noin puolisen metriä syvällä.

Ne ovat todellakin metallisia. Tiedemiehet menivät sisään jokaiseen suohon ja kävelivät esineiden päällä ja kuulivat metallisia ääniä niitä iskiessä.

Esineiden yläosat olivat erittäin pehmeitä kosketukselle mutta niissä on terävät reunat. Kaksi ryhmän jäsenistä sairastui tutkimusten aikana. Ryhmä koostui kolmesta geologista, yhdestä astrofyysikosta, yhdestä koneinsinööristä ja kolmesta tutkimusassistentista.

Mitä tiimi ajatteli löytäneensä? Voisiko se olla jotain avaruusolentojen rakentamaa niinkuin monet uskovat? Michale kieltäytyi kommentoimasta muuten kuin että ”todella jotain omituista siellä on, meillä ei ole mitään ideaa mitä ne ovat ja mihin niitä käytetään.”

Artikkelin julkaissut UFO Mania.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.