Musta kolmio paikallaan Auringossa

Havaintopäivämäärä: kesäkuun 1. 2020

Havaintopaikka: Maan Aurinko

Lähde: https://helioviewer.org

Menin tarkastamaan mustaa kolmio-UFOa, jonka löysin melkein vuosi sitten, ja päätin tarkkailla sen toimintaa tämän viikon. Käytin neljää eri filtteriä SOHOn kameraan ja jokaisella filttereistä on eri yksityiskohdat, mutta jokainen filtteri näytti UFOn. Koska neljä eri kameraa on kuvannut saman asian, se tarkoittaa, että astronomisen anomalian olemassaolo on varmistettu. Se on perus astronomiaa, ja SETI käyttää tätä varmistamaan eri kuvakulmien ja asemointien avulla ilmiöitä.

Absoluuttista näyttöä siitä, että tämä on avaruusolentojen struktuuri, todennäköisimmin avaruusolentojen alus, jota käytetään avaruusasemana. Mutta miksi se on Aurinkoa kiertämässä? Ehkäpä he uskovat, että ihmiset eivät ole tarpeeksi älykkäitä kyetäkseen havaitsemaan heitä Auringon lähellä. Avaruusolennot selvästikin aliarvioivat teknologiset kyvykkyytemme monitoroida niitä.

Scott C. Waring

Artikkelin julkaissut ET Data Base

2 vastausta artikkeliin ”Musta kolmio paikallaan Auringossa”

  1. Päätoimittaja vois kyllä hieman rajoittaa tuon Scottin kommenttien julkaisua (tai boikotoida mielellään ihan täysin). Jos jotain mielenkiintoista onkaan havaittu, niin tämän yhden veijarin päätelmät tekevät siitä lähinnä koomisen. Hemmo vetää päätelmiä ihan hatusta jotain mikä sattuu kulloinkin miellyttämään.

  2. Nuo valokuvat saatu SOHOn kameralla ja neljällä eri suodattimella monitoroitu niitä. Ei tässä ole mitään väärää jos sanoo näin että: ”Koska neljä eri kameraa on kuvannut saman asian, se tarkoittaa, että astronomisen anomalian, eli poikkeavuus, ilmiö, jota yleinen sääntö ei ennusta ja olemassaolo on varmistettu.” Tasasivuinen musta kolmio viittaa ei luonnolliseen kappaleesen avaruudessa Auringon läheisyydessä ja ei haittaa jos päätoimittaja kertoo oman mielipiteensä siitä. Tilanne olisi mielestäni aika köyhä, jos täällä esitettäisiin vain valokuvat, joita on esim. avaruudesta saatu ja ei mitään muuta selitystä asiasta mistä kuvat on mahdollisesti saatu? Ja mitä ne mahdollisesti esittää?

    Mustia kolmioita nähty paljon myös Maan läheisyydessä ja ensimmäisen kerran Belgiassa nähty paljon mustia kolmioita sekä arveltu niitä avaruusolentojen aluksiksi. Belgian eversti DeBrouwer joka piti kuuluisan lehdistökonferenssin Belgian kolmiosta vuonna 1990, nousi sittemmin kenraaliksi. DeBrouwer on toistuvasti sen jälkeenkin, vielä tänä päivänäkin, todennut ettei tiedä mikä se oli joka lensi Belgian ilmatilassa tuolloin. DeBrouwer veikkaa edelleenkin että kyseessä oli tuntamtonta alkuperää oleva laite, eli UFO…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.