Musta kolmio Salt Lake Cityssa

Havaintopäivämäärä: 16.9.2022
Havaintopaikka: Salt Lake City, Utah, USA

Tämä on jotain erittäin coolia. Suuri musta kolmio näkyi Salt Lake Cityn yllä. Kohteella oli selvä tai heijastava kupru sen alakeskiosassa, joka näkyi osittain läpi (näkyy kuvakaappauksesta).

Tämä kohde piti sijaintinsa eikä liikkunut, mikä tarkoittaa että se ei ole Stealth-hävittäjä, joita usein nähdään Utahin yllä. Kuitenkin, se voi olla ilmavoimien TR3B tai kolmioalus, joka käyttää Stealth-hävittäjän designia. Mutta se, että kyseessä oli auringonlasku ja että ilmavoimat eivät lentäisi päivällä pitääkseen tämän piilossa kansalta kertoo minulle, että tämä on 100%:n aito avaruusolentojen alus. Tämä on UFO. Hieno video.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Salt Lake Cityn avenueilla keskellä syyskuuta 2022 auringonlaskun aikaan huomasin tämän varsin suuren kolmiomuodon leijailemassa taivaalla. Ensin se leijaili paikallaan, mutta liikkuen hieman aaltomaisesti. Sitten se alkoi hiljalleen liikkua kohti pohjoista. Kuvasin yhteensä 4 videota, jokainen arviolta 1min 30s. Kohde jatkoi leijailua pohjoiseen ja sitten katosi näkyvistä. Kohde oli selvä kolmiomuoto, ja arvuuttelisin sen kooksi 18-23 metriä.  Sijainti, jossa sen ensimmäiseksi näin, oli korkeiden rakennusten yllä Salt Laken keskustassa. Se vaikutti olevan noin 380-460 metrin korkeudessa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.