Musta lentävä lautanen Arizonassa

Havaintopäivämäärä: elokuun 19. 2020

Havaintopaikka: Prescott, Arizona, USA

Lähde: MUFON #111051

Tässä on hieno UFO-kuva auringonlaskun aikaan Arizonasta. Tämä kuva on otettu hyvällä kameralla ja UFOn zoomaus ei ollut vaikeaa. Myöskin kun suurensin kuvaa, huomasin että aluksen yhdessä päässä oli pilviä. Tämä on merkittävää, sillä se tarkoittaa että se oli tulossa pilven takaa. Se antaa meille sekä etäisyyden että suuren koon. Koko on arviola 30 metriä läpimitaltaan. Sen etäisyys on noin 1km päässä. Arizona on tunnettu UFO-keskittymä.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Katselin pilvimuodostelmia ja aloin ottaa kuvia kännykälläni. Olen Keski-Arizonassa arviolta 1,5km korkeudella, meillä on ötököitä jotka lentelevät ympäriinsä, mutta ei yhtä paljon kuin matalammilla korkeuksilla. Yhdessä kohtaa näin pilven, joka muistutti UFOa ja ajattelin hitsi miten hienoa. Jatkoin kuvien ottamista ja sitten ajattelin että ötökkä tai roskaa oli lentänyt ruudulle. Yritin pyyhkiä sitä ja tajusin, että se kuuluu kuvaan. Luulin että se olisi ollut ötökkä tai pieni lintu, joka on mahdollisesti lentänyt kameran edestä huomaamattani.

Muutaman lisäkuvan ottamisen jälkeen menin katsomaan niitä. Normaalisti kamerallani jos otan kuvan liikkuvasta esineestä, se näyttää esineen liikkeen kun kuvaa vaihtaa toiseksi ja sitten kamera jää paikalleen näyttämään “stilliä”. Tätä ei tapahtunut tämän kuvan kanssa. En ole kauhean hyvä arvioimaan etäisyyksiä, mutta näyttää olevan varsin kaukana siitä missä seisoin (yläkerran kuistilla).

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.