Mystinen punertava pallo näyttäytyi taivaalla ympäri USA:ta

Omituinen ilmiö taivaalla, mikä näyttää punertavalta pallolta tai toiselta auringolla, näyttäytyi taivaalla ympäri USA:ta ja Etelä-Afrikkaa. Monet himiset miettivät onko kyseessä legendaarinen planeetta Nibiru.

Alla olevat kuvat ja videot on otettu Fremontissa, Etelä-Afrikassa ja Arkansasissa.

Fremont, Ca – kesäkuun 15. 2015: Ajoin kotiin töistä kello 20.16, olin juuri ylittänyt Dumbartonin sillan ja olin suuntaamassa pohjoiseen Paseo Padrea kohti Fremontissa noin 50 mailin nopeudella, kun minulle tuli suuri tarve ottaa valokuva auringonlaskusta vasemmallani.

Kun jatkoin ajamista, avasin ikkunan ja otin muutaman kuvan puhelimellani ja unohdin ne. Vasta seuraavana päivänä muistin valokuvat ja katsoin niitä. Kun näin ne, ensisilmäyksellä luulin että kellertävät, kiinteät puoliympyrät olivat vain heijastumia linssistä.

Kuitenkaan en ole koskaan nähnyt linssiheijastusta joka olisi ollut puoliympyrä, ne ovat aina tasaisen muotoisia kuvioita.

Kaikissa kuvissa mitä olen internetissä nähnyt linssiheijastuksesta, en ole koskaan nähnyt puoliympyrän muotoista sellaista. Linssini oli puhdas eikä siinä ollut roiseita. Muoto ja sijainti kuvassa ei vaan mätsää. MUFONin tapaus 66505.

Kesäkuun 14. päivänä 2015 Etelä-Afrikan suurteleskooppi (SALT) Sutherlandissa tallensi kuvia pallosta joka näkyy toisessa videossa time lapsena.

Arkansas – kesäkuun 8. 2015: Pallonmuotoinen esine ilmestyi länsitaivaalle.

Vickie Acklin, arkansasilainen, tallensi 12 valokuvaa pallosta.

Vickie: Juuri kun aurinko oli laskenut horisonttiin ja pinkki pallo näkyi taivaalla. Näin sen selvästi, ja sen jättämän vanan sen päällä, paljain silmin. Se oli kirkas ja intensiivisen pinkki. Se liikkui nopeasti ja minun oli mahdollista ottaa muutaman minuutin verran kuvia ennenkuin se katosi puiden taakse enkä nähnyt sitä enää.

Haluan jakaa ottamat kuvani tästä koska minusta tämä on tärkeää (katso video alla).

Joku sanoi että se olisi tuhonnut maapallon jos pallo olisi ollut niin lähellä kuin miltä se näytti kuvissa olevan. Pallo näyttää olevan lähellä koska minulla oli hyvä zoom ja käytin hyvää kameraa.

Näin pallon tarkasti silmilläni ja näin selvästi vanan sen yläpuolella. Minusta se näytti intensiivisen pinkiltä, pieneltä marmorikuulalta. Se saattoi siltikin olla todella kaukana tai lähellä ja erittäin pieni, minulla ei ole mahdollisuutta tietää sen oikeaa kokoa. Esine vaikuttaa paljon suuremmalta kuvissa zoomista johtuen.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.