Mystiset valot muodostavat kolmion Phoenixissa

Tämä UFO-havainto sai aikaan keskustelua Redditissä. Toukokuun 25. päivän iltana 2023 Reddit-käyttäjä raportoi arvoituksellisesta havainnosta Pohjois-Phoenixin yllä, johon UFO-yhteisö reagoi spekulaatioilla ja mielenkiinnolla.

Silminnäkijä ajoi kotiin Peorian läpi. Alueelle on tyypillistä kauniit vuoristot ja rauhalliset maisemat. Heidän kohtaamisensa ei kuitenkaan ollut rauhallinen. Yllättäen silmiinäkijä havaitsi epätavallisia vilkkuvia valoja, jotka pysyivät taivaalla vuorten yläpuolella. Valot järjestäytyivät kolmioksi — joka on yleinen muoto monissa UFO-havainnoissa.

Silminnäkijän onnistui kuvata videota ennen selittämättömien valojen katoamista. Tapauksen lyhyt kesto ja samanlaisten raporttien puute antavat tälle havainnolle mysteerin tuntua. Vaikka kukaan muu ei havainnosta olekaan raportoinut, sen herättämä kiinnostus internetissä on merkittävää.

Vilkkuvat valot Pohjois-Phoenixin yllä epäilemättä jättävät monia kysymyksiä avoimiksi siitä mitä taivaillamme tapahtuu. Ovatko nämä havainnot vain väärin identifioituja lentokoneita tai luonnonilmiöitä? Ovatko ne näyttöä jostain muusta? Asian ihmettely jatkuu.

Kolmiovalot, yleinen UFOjen piirre

Raportissa mainitut kolmionmuotoiset valojen havainnot sopivat hyvin moniin historiallisiin UFO-tapauksiin. Yksityiskohdat lisäävät tapausten monimutkaisuutta ja kiinnostusta.

Phoenixin havainto kiinnostaa sen ainutlaatuisuuden lisäksi ilmiön selityksen puutteen vuoksi. Kun mitään muita raportteja tai todisteita ei ole, vilkkuvat kolmion muotoiset valot Pohjois-Phoenixin yllä pysyvät mystisinä.

Totuus voi olla tuolla jossain, ja ennen sen löytymistä kannattaa pitää silmät auki ja kamerat valmiina. Sitä ei koskaan tiedä milloin näkee jotain huikeaa.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.