Nainen kertoo sieppauskokemuksestaan

Vuonna 1974, Vallee käy läpi kuinka hän sai puhelun naiselta Kaliforniasta. Nainen oli matkannut autossaan kohti Los Angelesia kun hän näki valon taivaalla. Luullen valoa helikopteriksi, hän ja matkustajat eivät kiinnittäneet siihen huomiota. Sitten valo alkoi liikkua omituisesti. Se sinkoutui heidän autonsa ympäri, ja he näkivät sen lähemmin.

Nainen (kutsuttakoon häntä vaikka Heleniksi) kuvaa UFOn olleen yhtä leveä kuin kahdeksan kaistaa moottoritietä, kirkkaan valkoinen ja lautasen muotoinen. Neljä valonsädettä ilmestyi, osui heihin, ja he tunsivat kuinka heidät teleportattiin autosta. Seuraava asia minkä he tajusivat oli että heidät teleportattiin takaisin autoon ja UFO oli poissa.

Vuosia myöhemmin Helen kävi regressiivisessä hypnoosissa. Hän muisti nähneensä ihmisen näköisen miehen pitkässä kaavussa. He olivat suuressa, valkoisessa huoneessa, jossa oli kaarevat seinät. Hänelle näytettiin dataa erilaisilta ruuduilta ja hän tunsi olonsa rauhalliseksi. Mies puhui englantia, mutta hän sanoi telepaattisten signaalien olleen käytössä samalla. Hän sanoi miehen ja hänen kansansa olevan tuhansia vuosia vanhoja ja että he olivat vaikuttaneet moneen ihmiseen ihmiskunnan historiassa.

Linkkejä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.