NASAn UFOt: massiivisin salailuoperaatio ihmiskunnan historiassa

Älä luulekaan: vallankahvassaolijat ovat tietoisia paljon suuremmasta määrästä mystistä universumiamme kuin he ovat valmiita myöntämään meille.

Me plebeijien massat planeetalla oleemme pakotetun tyhmyyden tilan uhreja, eikä meidän uskota olevan koko totuuden tuntemisen arvoisia. Ne jotka näin uskovat ovat ne jotka TODELLA ”pyörittävät tätä showta” maapallolla.

Kaikki NASAn UFO-kohtaamiset/havainnot jotka näet täällä ovat NASAn astronauttien tai venäläisten kosmonauttien kuvaamia viimeisen 50 vuoden aikana. Niissä näkyy monia uskomattomia esimerkkejä eri aikakausilta — Gemini, Apollo, Apollo/Soyuz testiprojektt, Skylab, STS, ISS, plus pari muuta venäläistä alkuperää olevaa lähdettä heidän miehittämättömiltä sondilennoilta ja Mir-avaruusasemalta.

”Virallisesti” ”tuntemattomaksi” luokittelu ei tarkoita sitä, että NASA, puolustusministeriö ja jotkin muut tiedeyhteisön jäsenet ovat täysin tietämättömiä näistä ilmiöistä.

Nämä ovat oikeita UFOja, ilman filttereitä, ilman käsittelyjä, vain raakakuvaa satelliitin kautta joka todistaa ulkoavaruuden elämän olemassaolon.

Näiden videoiden näyttäessä kerta toisensa jälkeen uskomattoman totuuden siitä mikä on jäänyt pölyttymään hallituksen arkistoihin vuosikymmeniksi, käy todella selväksi ihmiskunnalle että kyseessä on monumentaalinen salailu ihmiskunnan historiassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.