Nibiru tulee? Kaksi aurinkoa Indonesiassa

Maailmalla raportoidaan havainnoista jossa näkyy kaksi aurinkoa. Viimeisin raportti tulee silminnäkijältä joka otti kuvan auringosta kuudennesta kerroksesta Silver Radar Tarakan -rakennuksesta Indonesian Kalimantanissa  joulukuun 4. 2015.

Harvinainen ilmiö näkyi muutaman minuutin kunnes se peittyi pilviin.

Tieteen maailmassa ilmiö on nimeltään Sun Dog, ilmakehän ilmiö joka koostuu parista kirkkaasta kohdasta auringon molemmin puolin.

Tämä ilmiö voi esiintyä milloin vain. Kuitenkin se on helpoiten näkyvillä kun aurinko on matalimmillaan horisontissa (auringonlaskun tai -nousun aikaan).

Monet kuitenkin uskovat että Nibiru on olemassa ja toinen aurinko taivaalla on merkki siitä että Nibiru lähestyy maapalloa. Kunnianarvoisa henkilö joka uskoo Nibirun olevan olemassa on Sasha Alex Lessin, antropologian tohtori UCLA:sta.

Sasha Alex Lessin kirjoitti kiinnostavan artikkelin Nibirusta, joka kannattaa kaikkien lukea: klikkaa tästä lukeaksesi Sasha Alex Lessinin artikkeli.

Alla on muutama lainaus artikkelista joka viittaa Nibirun alkuperään, missä se on, miten Nibiru saapuu ja kuinka se vaikuttaa meihin. Vuonna 10900 e.a.a. Uranus ajautui pois auringosta ja kiihdytti Nibirua kohti maapalloa 3600 vuoden periodilla.

Vuodesta 10000 e.a.a. eteenpäin Uranus kiihdytti Nibirun kiertorataa 3450 maapallon vuoteen sen sijaan että se olisi 3600 vuotta.

Nibirun kiertorata näyttää äärettömyyden symbolilta. Joka toisella kierroksella Nibiru aiheuttaa maanjäristyksiä, tulvia, tulivuorenpurkauksia ja mahdollisesti magneettisten napojen kääntymisen. Jos informaatio natsien vuonna 1939 etelänapamantereelta löytämissä Ilat-Litumin kivitauluissa pitää paikkansa, monet kuolevat tämän takia.

Ilat-Litumin kivitaulut selittävät Nibirun kiertoradan tällä tavoin: ”leikkauspiste sijaitsee yhdellä tasolla mutta ei samassa kohtaa avaruudessa. Kerran kohtaaminen Vesimiehessä aiheuttaa maapallon kiertoradan siirtymän, mutta toisilla kerroilla se kiertää asteroidivyöhykkeen koskematta maapalloa. Nibiru palasi sukutauluihin vuosina 7450, 4000 ja 556 e.a.a.”

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.