Nikola Teslan lentävä lautanen

Nikola Teslaa voidaan pitää todella monen nykyteknologian isänä. Ei ole yllättävää, että Tesla tutki myös lentämistä ja antigravitaatiota. Teslalla oli suunnitelmat lentävään lautaseen ilman ulkoista energialähdettä. Hän päätti rakentaa suuren levynmuotoisen kondensaattorin.

Useat eurooppalaiset tutkijat väittävät, että Tesla ja Marconi salaa rakensivat ja testasivat toimivaa antigravitaatioalusta. Käyttäen sähkögravitaatiomoottoreita, nämä kokeelliset alukset lopulta liikennöivät salaisesta lokaatiosta Etelä-Amerikassa.

Natsi-Saksan on väitetty saaneen tämän teknologian haltuunsa ja tuottaneen useita antigravitaatioaluksia. Nämä lentävät lautaset olivat Natsi-Saksan käytössä ’Foo Fightereina’ ja myöhemmin kehittyneemmässä muodossa.

Teslan patentti vuodelta 1928 (Nr. 1,655,114)oli lentävälle koneelle joka muistutti sekä helikopteria että lentokonetta. (The lost journals of Nikola Tesla)

Myöhemmin USA:n salainen palvelu takavarikoi kaikki Teslan patentit hänen kuolemaansa asti ”kansallisen turvallisuuden” nimissä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.