Omituisen näköinen UFO Mojaven autiomaassa

UFO-havainto keskeltä päivää Mojaven autiomaassa Arizonassa 17. syyskuuta 2021.

Silminnäkijän raportti:

Aurinko ei ollut noussut kunnolla kun ajoin pohjoiseen valtatie 95:a Mojavessa, Arizonassa. Kello oli 7 aamulla 17. syyskuuta 2021. Näin jonkin jutun, jolla oli LED-tyyliset valot, joka leijaili paikallaan edessäni ja välittömästi pidin sitä omituisena ja futuristisena. Havaitsin, että sen väri oli ruskea ja se näytti olevan vähän vajaa metrin ja noin 10-12 tuumaa paksu. Siinä oli valoja sen päällä ja yksi pohjalla. Molemmat valot näyttivät kuin LED-valoilta. Mutta ne vaikuttivat hehkuvan kirkkaan valkoisina. Se oli kallistunut alaspäin hieman, aivan kuin se tarkkailisi. Tien toisella puolella oli ala-aste.

Parkkeerasin toiselle puolelle tietä koulun eteen ja otin puhelimeni ja aloin kuvata kameralla. Siihen mennessä se oli alkanut liikkua, joten en kyennyt saamaan valoja kuvattua. On mahdollista että valot sammuivat, en tiedä. Jos olisi pitänyt kuvailla jotenkin sen muotoa, sanoisin että se näytti kurvikkaalta vesipullolta tai pullokurpitsalta. Esine kääntyi vasemmalle puolelleni, nousi, sitten kääntyi hieman oikealle ja kasuaalisti siirtyi kohti vuoria. Mustaan pukeutunut tyttö oli lähiössä, joka oli pysähtynyt autolla ja kuvasi sitä hänen omasta ikkunastaan. Sanoin hänelle että ”Mikä hitto tuo on?” Hän ei vastannut, sen ainakin tajusin.

Kun alkoi näyttää siltä että se liikkuu poispäin eikä enää palaa, lopetin kuvaamisen. Pian lopettamisen jälkeen joku oli tiellä, ja huomautin että tuolla on tuollainen, joten hän kääntyi ja pysähtyi ja kysyin häneltä näkeekö hän sen. Hän sanoi ”kyllä”. Sitten selitin mikä se oli ja hän näytti hölmistyneeltä ja kiitti minua siitä että olin kertonut siitä. Kuvaamassa ollut tyttö lähti pois sanomatta minulle mitään. Ehkä häntä alkoi kuumottaa. En tiedä.

Kun analysoin videota, huomasin että tuo juttu muutti muotoaan koko nauhoitteen ajan. Sillä ei ollut voimanlähdejärjestelmää jonka olisin voinut havaita, eikä sillä ollut laskutelineitä. En kuullut siitä mitään ääntä. Mutta autojen ääni oli aika kova. Fiilikseni oli, että se oli futuristinen armeijan drone, ja että ruskea väri on tarkoitettu maastoutumiseen. Mutta se että se muutti muotoaan antaa tälle aivan toisenlaisen merkityksen.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.