Onko BBC salannut tiedot avaruusolennoista?

Väitetään, että astronomi Sir Patrick Moore havaitsi UFOn kuvatessaan dokumenttia, mutta BBC editoi havainnon.

Legendaarinen kirjailija ja TV-juontaja oli katsellut tähtiä filmiryhmän kanssa kun he näkivät jotain jota he eivät voineet selittää ja heidän kellonsa pysähtyivät.

Avaruusolentojen alus ilmeisesti nähtiin ”The Warminster Thing”:n 50-vuotisjuhlallisuuksien aikana vuonna 1965.

Wiltshiren kaupungin asukit alkoivat raportoida useista tapauksista joissa kuului omituisia ääniä ja näkyi paranormaaleja ilmiöitä tänä vuonna.

Nyt avaruusolentojen tutkija Matt Lyons on paljastanut tarinan paikalliselta journalistilta Arthur Shuttlewoodilta omituisista havainnoista jotka ovat tehneet kaupungista UFO-bongaajien pyhiinvaelluskohteen.

Shuttlewood kuvasi havaintoa: ”Juuri satelliitin kaarrettua pohjoisesta etelään kameramiehen huomio kiinnittyi oranssiin hehkuun joka muuttui elliptiseksi alukseksi joka lensi matalalla vastakkaiseen suuntaan satelliitista.”

”Sen jälkeen se syttyi hehkuvaan loisteeseen sen kiitäessä herpaantumatta ja täysin hiljaa kohti Cradle Hillin tummaa ruumista”.

Hän sanoi Sir Patrickin — joka kuoli joulukuussa 2012 89-vuotiaana — oli sanonut kuinka hän ei kutsuisi niitä ”UFO”iksi, vaan että ne olivat yksinkertaisesti ”kiinnostavia ja selittämättömiä valoja”.

Shuttlewood kirjoitti: ”Tuottaja lähetti minulle myöhemmin kirjeen jossa hän kiitti minua ’unohtumattomasta ja ihanasta kokemuksesta'”.

BBC:n puhemies on sanonut: ”Meillä on paljon asioita BBC:n arkistoissa, mutta ei avaruusolentoja tai lentäviä lautasia”.

 

Artikkelin julkaissut Eduating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.