Onko Sri Lankan rannikolla merenalainen UFO-tukikohta?

UFO-havaintoja on raportoitu eri osissa Sri Lankaa vuosien aikana. Sadat ihmiset ovat nähneet UFOja Sri Lankassa professori Chandana Jayaratnen mukaan Colombon yliopistosta, joka on tutkinus joitain UFO-tapauksia.

Jotkut ennustavat että avaruusolennot saattaisivat olla joko etsimässä teknologiaa jota käytettiin pyhien rakennusten rakentamiseen tai etsimässä ”Vishva Yathura”:a (Universumin Avainta)!

Portaali – Vedenalainen UFO-tukikohta Sri Lankan etelärannikolla?

Vuonna 1990 UFO lensi merestä 210 mailia Mataran eteläpuolella

Lautasen muotoinen UFO hämästytti tankkerin miehistön kun se kiisi merestä ja kiersi viidentoista pelottavan minuutin ajan alusta ennenkuin se katosi jälkiä jättämättä takaisin mereen.

Sri Lankan lehdistöraporttien mukaan tapaus sattui keskellä päivää maaliskuussa, 210 mailia Matarasta etelään Intian valtamerellä.

Kukaan ei loukkaantunut, mutta 175 jalkaa pitkä tankkeri Kim Seng kärsi vakavia rakenteellisia vaurioita korkeista aalloista jotka lähtivät liikkeelle kun UFO nousi vedestä ja myöhemmin palasi veteen. Kim Sengin 47-vuotias kapteeni Rasika Mawatha oli kertonut lehdistölle: ”Se oli massiivinen – ainakin viisi kertaa aluksemme kokoinen”.

”Kaikki aluksen instrumentit heittivät häränpyllyä ja kompassineula pyöri kuin väkkärä. En kyennyt käyttämään edes radiota soittaakseni apua”, hän sanoi.

”Alus kiilsi ja sykki hopeista valoa ja toinen aavemainen valonsäde kiilsi aluksen pohjasta. Se näytti siltä kuin kuka tahansa joka aluksessa olikin olisi skannannut meidän alusta, mutta mihin tarkoitukseen, siitä minulla ei ole tietoa.”

”Yhtenä hetkenä se oli siinä ja seuraavana se oli kadonnut mereen häikäisevässä valonvälähdyksessä”, Mawatha sanoi.

Heti UFOn kadottua aluksen instrumentit alkoivat toimia jälleen normaalisti niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.

”Soitin radiolla viranomaisille ja kerroin mitä oli tapahtunut ja he lähettivät lentokoneita ja aluksia katsastamaan aluetta mutta eivät löytäneet mitään”, sanoi kapteeni Mawatha.

Viranomaiset eivät löytäneet jälkiäkään UFOsta vaikka etsivät päiviä.

Huhtikuussa 1998 UFO laskeutui Bandararelaan. Kaksi nuorta poikaa jotka näkivät esineen koulunsa leikkikentällä Bandawarelassa olivat vakuuttuneita siitä, että se oli UFO.

Vuonna 2002 yli 100 kyläläistä näki UFOn Parakrama Samudran lähellä. Lentävä esine kykeni emittoimaan V-muotoisen valonsäteen joka valaisi kirkkaasti. Valonsäde pyöri, yhtäkkiä katosi ja ilmestyi muutaman sekunnin päästä uudelleen 300-400 metriä pois sieltä missä se näkyi alunperin.

UFO kykeni liikkumaan äärimmäisen nopeasti ja kun se matkasi matalalla se piti samankaltaista ääntä kuin mehiläiset ja se kykeni muuttamaan suuntaansa.

Vuonna 2004 ilmavoimien upseeri otti valokuvan tunnistamattomasta ilmiöstä.

Tämän valokuvan otti kuninkaallisten ilmavoimien upseeri lomallaan Sri Lankassa maaliskuussa 2004.

Se on yksi kahdesta valokuvasta jotka on otettu nk. ”epätavallisesta ilmakehän ilmiöstä”. Se julkaistiin Iso-Britannian UFO-tiedostoissa vasta 2011.

Kyseessä ei ole tavallinen alus millään mittareilla, jokatapauksessa se on siellä, ja todellakin se on tunnistamaton.  Pilotti sanoi kuulleensa ukkosen jyrähdyksen, jota seurasi epätavallinen valo. Hän sanoi että esine ei noussut vaan liikkui kohti maata.

Portaali – Maanalainen UFO-tukikohta Sri Lankan edustalla?

Kaikki nämä omituiset UFO-havainnot huomioonottaen voimme vain ihmetellä onko Sri Lankan edustalla UFO-tukikohta tai portaali. Uusimpien uutisten mukaan keinotekoinen esine nimeltään WT 1190F, jonka Catalinan taivastarkkailu on löytänyt, on ennusteiden mukaan osumassa maapalloon noin 60-100km Sri Lankan etelärannikolta marraskuussa 2015. Ennustetulla törmäysalueella on epätavallisen muotoinen kivimuodostelma meressä, joka näyttää portaalilta tai sisäänkäynniltä vedenalaiseen tukikohtaan. (Koordinaatit Google Earthissa: 6°10’55.73″N  81°28’52.69″E).

Nyt identifioitu esine WT1190F, vaikka armeija ei voikaan seurata tai identifioida saapuvia aluksia, liittyy ehkä jollain omituisella tavalla merenalaiseen alueeseen. On kuitenkin kiinnostava tietää että vuoden 1990 UFOn sijainti on lähellä kyseistä paikkaa.

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.