Orbit lentävät lähelle matkustajakonetta

Havaintopäivämäärä: 3.7.2022
Havaintopaikka: Dallas, Teksas, USA

Henkilö lensi matkustajakoneella ja hän kuvasi näkymiä koneesta. Sitten yhtäkkiä kuvaan ilmestyi omituisia valoja, jotka vaikuttavat liikkuvan kohti lentokonetta. Video on lyhyt, hän ei nähnyt kohdetta ennen videon katselua, mutta silti kyseessä on ajatuksia herättävää kuvamateriaalia. Olen istunut monissa matkustajakoneissa ja lentänyt 12 eri maahan, mjoten tiedän että nämä valot eivät heijastu ylätason lukuvaloista. Heijastus on siis poissuljettu. Silti kohteet vaikuttavat liikkuvan eteenpäin, aivan kuin ne näkisivät että lentokoneessa kuvataan kameralla, eivätkä ne halua tulla nähdyiksi.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Asun perheeni kanssa Daytonissa, Ohiossa. 3.7.2022 lensimme Cincinnatista, ja kello 10.47 aikaan poikani ja minä valmistuimme laskeutumaan Dallasiin, Teksasiin vaihtaaksemme toiseen koneeseen SNA-lentokentällä Kalifornian Santa Annassa. Pojallani oli ikkunapaikka, mutta hän sanoi että ikkunasta katselu aiheutti pääkipua. Me kuvasimme videota lähettääksemme perheelle ja ystäville, joiden luokse olimme menossa vierailulle, että meillä on vielä yksi lento jäljellä. Otin puhelimen ja kuvasin nopeasti pilviä videolla, mutta en itse katsonut kunnolla ikkunasta koska olin itse käytävän puolella. Ojensin vain kättä poikani ohi. En katsonut videota ennen kuin vasta 11.11.2022, ja puhelimestani meni akkukin laskeutuessa, joten videota ei koskaan lähetetty. Me vain soitimme kentällä nopeasti. Kun katselin videota, järkytyin huomatessani kolme kohdetta tai orbia koneen ulkopuolella ikkunassa.

Koko viime illan 11.11.2022 aviomieheni, poikani ja minä yritimme selittää tätä joksikin muuksi. Päätin lähettää raportin, koska olen edelleen epävarma. Jonkinlainen vana näyttää tulevan yhden kohteen perästä, se nopeasti laskeutuu korkeimman kohteen luota ja muuttaa suuntaansa. Salamavaloni ei ollut päällä enkä kykene kuvittelemaan mitä nämä olisivat voineet olla.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.