Outo UFO-valoilmiö Abu Simbelissä

Heinäkuun 25. päivänä 2014 minä ja ryhmäni olimme lentämässä kohti Abu Simbelin lentokenttää ja aloitimme laskeutumisen. Huomasin etäältä pyramidimuodon lentokoneen vasemmanpuoleisesta ikkunasta. Kun olin ottamassa valokuvaa, näin tyhjästä ilmestyvän valkoisen valonsäteen kiihdyttävän samaan suuntaan mihin olimme liikkumassa.

 

Valonsäde oli näkyvillä noin 4-5 sekuntia ja katosi näkyvistä tämän jälkeen. Katsoin sen jälkeen ottamiani kuvia ja zoomasin. Huomasin että esine näytti orbilta joita olen nähnyt UFO-kuvissa.

Minua ovat aina kiinnostaneet UFO-havainnot ja maan ulkopuoliset sivilisaatiot ja intuitioni välittömästi kertoi minulle että tämä todellakin oli maan ulkopuolinen avaruusalus. Säädin kameraan videomoodia jotta olisin saanut videokuvaa, mutta esine oli jo kadonnut näkyvistä.

Esine liikkui suoraa polkua samaan suuntaan lentokoneemme kanssa. Se mikä minua hämmästytti oli se uskomaton nopeus jolla esine näytti liikkuvan. Se jätti jonkinlaisen pilven jälkeensä.

Kaikki tapahtui niin nopeasti etten oikeastaan kerennyt havainnoida esinettä tarpeeksi jotta olisin saanut selvää mikä se oli. Se innosti minua niin että sykkeeni nousi.

Näytin vieressä istuvalle ystävälleni valokuvaa ja toiselle ystävälleni lomalta palattuani. Molemmat sanoivat että esine näytti oudolta. Mufon-tapausnumero 59270.

(Lähde : ufosightingshotspot.blogspot.nl)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.