Ovatko nämä ulottuvuuksien välisiä portaaleja?

Omituisia asioita tapahtuu Kalifornian ja Floridan taivaalla.

Matkalla töihin silminnäkijä havaitsi omituisen viivan Floridan Largon yllä olevissa pilvissä, mutta siellä ei ollut lentokonetta tai muutakaan alusta. Sen jälkeen hän näki omituisen sinisen sienen muotoisen valon ja otti kaksi kuvaa niin nopeasti kuin pystyi puhelimellaan.

Silminnäkijä: ”Esine oli siellä vain sen ajan että kerkesin ottaa kaksi kuvaa ja sen jälkeen se lähti liikkumaan suoraa linjaa ja nopeasti ei enää mitään ollut näkyvissä.”

”Olen näyttänyt kuvaa usealle ihmiselle, mutta jotkut sanovat sen olevan heijastus. Minä viittaan siihen mitä näin omilla silmilläni ennen kuvien ottoa.”

MUFONin tapaus 80634 ilmoitettu 26. marraskuuta 2016.

Tuntematon esine @ Largo, Florida

Toinen silminnäkijä ajoi Washingtonin osavaltioon Kaliforniasta kun hän otti useita valokuvia Shasta-vuoresta autostaan. Hän ei katsonut kauhean tarkkaan kun hän ajoi.

Silminnäkijä: ”Hassu juttu on se etten koskaan oikeastaan katsonut kuvia ennenkuin minun piti vapauttaa tilaa puhelimestani ja löysin nämä kuvat ja havaitsin valkoisen esineen suuren ympyrän sisällä taivaalla lähellä Shasta-vuorta.”

Tuntematon esine @ Mt. Shasta, California

”En väitä näiden olevan avaruusolentoja ulkoavaruudesta, mutta se ei ole mitään minkä olisin aikaisemmin tai tämän jälkeen nähnyt.”

MUFONin tapaus 80636 ilmoitettu 27. marraskuuta  2016.

 

Artikkelin julkaissut UFO SIghtings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.