Phoenixin valot kaukokatselijoiden kuvaamina

Torstaina 13. maaliskuuta 1997 lensi epätavallinen liuta valoja vakaassa muodostelmassa yli lounais-Amerikan, lopulta päätyen Arizonan Phoenixiin. Valot ilmeisesti liittyivät suurempaan alukseen, ja tuon aluksen alaosa oli niin iso että se peitti suurimman osan taivaasta. Tapauksen todisti tuhannet ihmiset, ja se kesti useita tunteja. Tähän joukkoon kuuluu myös Arizonan kuvernööri.

Käyttäen hyväksi uutta dataa sekä USA:n armeijan kehittämiä vakoilutekniikoita, kaksi parasta kaukokatselijaa planeetallamme tällä hetkellä, Dick Allgire ja Daz Smith saavat selville että tapaukseen liittyi ainakin yksi suuri avaruusolentojen alus. Mutta ei siinä kaikki. Tämän projektin data, joka tallennettiin videolle, sisältää häikäisevää tietoa joka ilmeisesti on suora kommunikaatio aluksella olevien olentojen sekä toisen kaukokatselijan välillä, kommunikaatio joka kesti vuodesta 1997 vuoteen 2015. Tämä vallankumouksellinen dokumentti on Farsight Instituten tekemä, joka on johtava tieteellinen laitos kaukokatseluprojektien parissa.

Älä anna toisten huijata sinua, tutki ja päätä itse mikä on totta ja mikä ei. Ota data haltuun ja muodosta oma mielipiteesi.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.