Pilotti jakoi oman videonsa omituisista aluksista

Havaintopäivämäärä: 21.10.2022
Havaintopaikka: Tyynen valtameren yllä sekä Missourissa, USA:ssa
Lähde: Today Show

Pilotit eri puolilta Amerikkaa ja todennäköisesti ympäri maailmaa ovat huomanneet ja kuvanneet viime aikoina hehkuvia valkoisia UFOja heidän ympärillään taivaalla. Pilotti tässä sanoo suoraan, että nämä kohteet ovat uhmakkaasti älykkäässä ohjauksessa tai… hän empii… ne ovat alkuperältään biologisia.

Olen raportoinut samanlaisista kohteista videolla ja usein maininnut, että on mahdollisuus sille, että kohteet eivät ole avaruusolentojen kontrolloimia aluksia vaan biologisia olentoja. Tällaiset olennot voisivat matkata avaruudessa ja ilmakehämme läpi.

Tämä älykäs pilotti uskoo samoin. Sanon biologinen, koska aluksen muoto vaikuttaa muuttuvan geometrisesta palloksi videolla melkein silmänräpäyksessä. Elämä siten kuin me sen määrittelemme tulee muuttumaan ikuisesti. On tulossa suuri aalto, josta olen varoittanut maailmaa viime kuukausina. Avaruusolennot ovat tekemässä itseään tunnetuksi, vaikka maailman hallitukset  sen kieltäisivätkin. Meille kaikille on tullut aika saada kuulla totuus. Joko maailman hallitukset auttavat paljastustyössä, tai ne tullaan näkemään valehtelijoina ja huijareina, jolloin se tapahtuu ilman heitä.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.