Pilvi-UFO Etelä-Kaliforniassa

Havaintopäivämäärä: 17.huhtikuuta 2022
Havaintopaikka: Etelä-Kalifornia, USA
Lähde: https://www.facebook.com/amber.roberts.125323/posts/3196542460591591

Vau! Tämä on fantastisen näköinen UFO, joka on piilossa pilvessä. Tällä UFOlla on energiakenttä ympärillään, jotta se pysyisi pilvihiukkasten piilossa, ja näin pilvi ei hälvene. UFOt tekevät näin, koska ne haluavat tarkkailla asioita. Avaruusolennot kyllästyvät tietokoneruutuihin aivan kuten ihmisetkin ja haluavat nähdä omin silmin juttuja. Se on henkilökohtaisempi ja aidompi kokemus. Fantastinen bongaus ja tiemerkki alla on hauska. 100-prosenttista näyttöä avaruusolennoista Kaliforniassa.

Se on ehkä menossa Piilaaksoon skannailemaan ja tutkimaan kaikkea uutta teknologiaa joka on kehitteillä. Tai se voi olla menossa hakemaan itse Elon Muskin ja viemään kotiin. Kyllä, Elon Musk on alieni, mutta suuri sellainen, eikö?  Se miten hän muuttaa ihmiskuntaa parempaan suuntaan kaikin tavoin, avaruus, autot, aurinkovoima, maksujärjestelmät, Twitter. Aikana jolloin kaikki vihaavat kaikkia, hän on poikkeus sääntöön. 100-prosenttisesti avaruusolento.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Viime viikolla lapseni Lilly Martindale otti uskomattoman kuvan hienosta pilvestä! Tämä otettiin maantieajossa ja hän vain sattui saamaan parhaan kuvan, jossa myös näkyy liikennemerkki.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.