Plasma-orbi Tijuanassa

Monissa UFO-havainnoissa havaittu esine näyttää plasmankaltaiselta, kuten plasmapallo joka havaittiin Tijuanan taivaalla Meksikossa huhtikuun 6. päivänä 2016.

Jotkut tiedemiehet olettavat että tämä UFO-ilmiö johtuu korkeaenergisistä ilmakehän plasmoista. Näitä kutsutaan nimellä tunnistamattomat ilmailmiöt (UAP, unidentified aerial phenomena).

Korkeaenergisessä tilassa UAP:t ovat näkyvillä paljaalle silmälle, mutta matalaenergisessä tilassa ne ovat näkyvillä vain infrapunaspektrin alueella tai tutkassa.

UAP:lla on yleensä magneettikenttä joka on noin 5000 kertaa heikompi kuin maapallonn, mutta UAP:n kenttä esiintyy pulsseissa ja se pyörii, joka tuntuu antavan niille työntövoiman lähteen.

UAP:t ovat yleensä kykeneviä lentämään muodostelmassa ja usein muodostavat monimutkaisia geometrisia muodostelmia 3-5 pallon muodostelmissa joka antaa varsin hyvän approksimaation klassisen UFOn alaosan muodosta. Nämä pallot kykenivät liikkumaan synkronisesti ja niiden havaittiin liittyvän yhteen ja eriytyvän taas. Kun ne lensivät muodostelmassa, valo plasmapallojen välissä tuntui puhuvan kiinteästä aluksesta.

UAP:ta vaiko UFOja? Nähtäväksi jää….

 

 Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.