Poliisi havaitsi UFOn Pennsylvaniassa

Vastattuaan soittoon epätavallisista valoista taivaalla, Pennsylvanian osavaltion Lower Paxtonissa silminnäkijät havaitsivat UFOn.

ABC 27:n mukaan Harrisburgissa raportoitiin UFO Lower Paxtonissa maanantaiyönä 25.8. Stephanie Wilkerson sanoi nauttineensa lasin viiniä kun hän näki omituisen valon.

Hän kertoi ABC27:lle, ”luulin sen olleen lentokone kunnes tajusin ettei se liiku minnekään. Katselin sitä noin 20 minuuttia ja aloin havaita muuttuvia värejä”.

Hän pyysi aviomiestään tulemaan ulos ja kutsui naapurinsa myös. Hän sanoi naapurinsa olean ihmeessään ja hakeneen kiikarit lähempää tarkastelua varten. Ensisilmäyksellä naapuri luuli sen olleen planeetta, mutta hän sanoo sen vaihtaneen väriä, muuttuneen keltaiseksi, minkä perusteella hän sulki pois tämän vaihtoehdon.

Picture of the UFO caught on video in Lower Paxton Township, Pennsylvania. (Credit: Stephanie Wilkerson/ABC 27)

Wilkerson sanoo että hän sen jälkeen päätti soittaa poliiseille. Viranomainen saapui paikalle, ja oli ilmeisesti myös yhtä ymmällään siitä mitä hän näki, varsinkin nähdessään esineen liikkuvan kun hän katsoi sitä kiikareilla.

ABC27 haastatteli Gary Seefeldtiä Lower Paxtonin poliisista, joka sanoi, ”hän meni sinne, ja ilmeisesti näki myös saman. Joten hän soitti esimiehelleen vahvistaakseen mitä hän näki.”

Poliisi soitti läheiseen Fort Indiantown Gap Armyn vartiopaikalle ja Harrisburgin lentokentälle. Molemmat sanoivat etteivät ole havainneet lentoliikennettä alueella sillä hetkellä.

Poliisit kirjoittivat tapauksesta raportin, mutta olivat ymmällään. Seefeldt sanoo, ”virkamiehemme näkivät jotain tavallsuudesta poikkeavaa yötaivaalla.”

ABC27:n reportteri Mark Hall kysyi joiltain naapureilta olivatko he myös nähneet valoja. Hän sanoo erään naapurin aviomiehen nähneen ”jutun”, mutta luuli sen olevan helikopteri. Toinen naapuri sanoi nähneensä saman ”jutun” perjantai-iltana.

Hall sanoi että suurimmalta osin asukkaat eivät tienneet minkä ”jutun” olivat nähneet.

Wilkerson sanoi olleensa peloissaan. Hän sanoo, ”kun näin sen, uskon nyt… UFOihin”.

 

Artikkelin julkaissut openminds.tv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.