Poliisi ja NORAD tutkivat UFO-havaintoja Breckenridgessa

Havainnon päivämäärä: lokakuun 3. 2014 klo 17
Havaintopaikka: Breckenridge, Colorado, USA
Uutislähde: http://www.9news.com/story/news/local/2014/10/03/police-investigate-after-ufo-spotted-over-breckenridge/16652997/

9News kertoo:

SUMMIT COUNTY – Breckenridgen poliisi sanoo että he tutkivat raportteja kolmesta ”kiiltävästä” esineestä taivaalla perjantaina. ”NORAD ei seuraa anomalioita siinä lokaatiossa. Me tutkimme”, sanoi NORADin puhemies majuri Beth Smith. Useat ihmiset ovat soittaneet raportoidakseen esineen taivaalla. Summitin piirikunnan sheriffintoimisto tutkii myös tapausta. Poliisi on ottanut yhteyttä FAA:n. FAA sanoo etteivät he ole saaneet yhtään soittoa kansalaisilta havaintoon liitten.

Silminnäkijät sanovat esineiden muodostavan joskus kolmioita tai suoria viivoja horisonttiin. 9NEWS:n reportteri Matt Renoux sanoi ettei hän usko esineiden olleen droneja tai sääpalloja, koska esineet olivat paikallaan niinkin pitkän aikaa kuin 15 minuuttia. ”Ne vain olivat siinä… liikkumatta tuumaakaan”, Renoux sanoi kello 17 suoran lähetyksen haastattelussa.

Noin vartin jälkeen näkyi valonvälähdys ja ”esineet lähtivät kohti vuoria”, Renoux sanoi. Utahin televisioasema raportoi torstaina samanlaisesta tapauksesta Salt Lake Cityn alueella.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.