Puerto Rico: Tutkijat uskovat saaneensa yhteyden ulkoavaruuden sivilisaatioon

Useita ulkoavaruuden ilmiöitä tallentui kameralle radiolähetyksessä jonka nimi on “The Arecibo Project” elokuun 15. päivänä 2014.

Havainnoissa nähtiin lautasen muotoisen esine jonka mukana kuultiin mysteerinen korkeataajuinen ääni. Esine suuntasi suoraan ylös taivasta kohti ja katosi välittömästi.

Riippumattomien UFO-tutkijoiden ryhmä ja Bermuda Triangle Research Basen johto viettivät kokonaisen päivän lähettäen radioviestejä avaruuteen Puerto Ricon Arecibossa sijaitsevassa tutkimusobservatoriossa. Radiolähetys sisälsi viestejä jotka pyysivät avaruusolentoja ilmestymään tiettyihin GPS-koordinaatteihin minne oli asetettu myös webcam filmaamaan tapahtumia. Projekti oli täydellinen menestys. Arecibon projekti halusi kunnioittaa kuuluisaa ”WOW!”-signaalia jonka SETI on vastaanottanut.

Tutkijat vertasivat WOW!-signaalia ja nyt kaapattua ääntä ja he lumoutuivat tuloksista. Signaali oli niin samanlainen WOW!-signaalin kanssa ja se on mahdollisesti merkki onnistuneesta kommunikaatiosta filmille tallentuneen UFO:n kanssa.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.