Punainen UFO Kanadan Charlottetownissa

Havaintopäivämäärä: marraskuun 17. 2014
Havaintopaikka: Charlottetown, Canada
Uutislähde: http://www.theaurora.ca/News/Regional/2014-11-19/article-3945362/Unidentified-flying-object-spotted-off-Charlottetown/1

Tämä UFO havaittiin Kanadan autiolla alueella. Se ei voi olla meteori, koska se on täysin pyöreä ja punainen. Se pysyy kasassa eikä hajoa kun se liikkuu. Se voi olla avaruusromua, mutta avaruusromu hajoaisi matkalla ilmakehään, ja tämä on kiinteä orbi.

Uutiset kirjoittavat:

Kun Blanche Ward Charlottetownista astui ulos asunnostaan maanantai-iltapäivällä, hän havaitsi jotain epätavallista: taivaalla oli kaksi savupilveä jotka lensivät hitaasti.Ward riensi välittömästi sisälle ja nappasi kameransa. Kun hän zoomasi ja otti kuvan, hän havaitsi pienen punaisen pisteen savupilvien välissä.

Hän sanoo esineen pysyneen taivaalla minuutin tai pari ennenkuin se katosi horisonttiin näkyvistä.
Tällä hetkellä ei tiedetä mikä esine oli. Ward välittömästi epäili että kyseessä on meteoriitti tai avaruusromu. On vahva mahdollisuus että esine oli Leonidien meteorisuihkusta, joka näkyi parhaiten 17. päivä, Wardin havaintopäivänä. Toisaalta, jos se oli avaruusromua, Ward ei usko että se olisi laskeutunut minnekään Charlottetownin lähelle ottaen huomioon esineen korkeusetäisyyden.
Hän on puhunut viranomaisille Charlottetownissa, joista kukaan ei ole havainnut esinettä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.