Punertava orbi Etelä-Dakotassa

Seuraavissa valokuvissa näkyy punertavan oranssi orbi ja pari pienempää orbia ja näyttää siltä, että ne tulevat jonkinlaisen spiraalin tai madonreiän läpi.

Silminnäkijän raportti: Kävelin ulkona katsellen taivasta, ja näin kirkkaan, äänettömän ja punertavan oranssin orbin liikkuvan suoraan pääni yläpuolella kohti itää.

Esine liikkui 40 astetta ylöspäin, ja sen jälkeen liikkui 35 asteeseen. Esineen nopeus vaikutti vakaalta. Sitten se liikkui alaspäin ja jatkoi itään puiden taakse.

Kun katsoin ottamiani kuvia, havaitsin muodon muuttuvan, ikäänkuin siinä olisi kiinni pienempi orbi. Siinä näkyy myös sininen varjo orbin oikeassa yläreunassa.

Me asumme itä-länsisuuntaisen lentorahan alla ja noin 3 mailia ilmavoimien tukikohdasta, joka on etelään. Itä-länsisuuntainen kaupallisten lentojen reitti on useita maileja kauempana, mutta tänä aikana en havainnut yhtään lentoliikennettä.

Esine näyttää liikkuvan väärään suuntaan, ja sillä ei ole valoja, laskeutumisvaloja tai FAA:n vaatimaa vihreää ja punaista valoa siipien päissä. MUFONin tapaus 66469.

Alkuperäiset kuvat.

Kirkastettu ja terästetty kuva.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.