Salama tiputtaa UFOn taivaalta Korsikalla

Syyskuun 8. päivänä 2016, se ilta oli viimeiseni Korsikalla, juuri ennen loman loppumista. Kaunis ukkosmyrsky yllätti turistit noin yhdeksältä illalla. Monet kerääntyivät katselemaan mahtavia salamoita jotka räiskyivät läpi taivaan.

Koska kämppä jonka olin vuokrannut oli tätä lähellä, otin kamerani ja yritin saada kuvaa muutamasta salamasta.

Istuin alas ja pistin kyynärpäät polvilleni ollakseni mahdollisimman paikallaan. En katsellut ruutua kun nauhoitin. Havaitsin omituisen valon tippuvan taivaalta kahdesti juuri ennen salamaa.

Ehkä kyseessä oli jokin harvinainen pallosalamailmiö, kuten monet sanoivat… mutta en ole vakuuttunut. Kun tarkistin ensimmäisen videoni, eräs valoista tuntuu osuvan salamaan ja saavan aikaan jonkinlaisen sähkönpurkauksen. Esine sitten putoaa taivaalta ja se näyttää kuin olisi tulessa.

Sitten havaitsin kaksi isoa ”räjähdystä” toisessa salamaniskussa. Ensimmäinen ajatukseni oli ”ei mitään kummallista, mahdollisesti salaman aiheuttamia, normaali kuvio”. Mutta katsottuani videon hidastettuna, näin ikäänkuin nopea ”valo” liikkuisi myrskyn suuntaan. Esine meni suoraan salaman läpi, aiheuttaen ”sähköräjähdyksen”.

En voi selittää ilmiötä, minulla ei ole ideaa kuinka tämä on mahdollista. Toinen tämäntyyppinen räjähdys oli näkyvissä kohdassa 2:41, mutta en tiedä liittyykö se ensimmäiseen. Kuka tietää. Mutta olen varma että valoryhmän ja tämän ”räjähdyksen” välillä on linkki.

Tarkistaessani toisen viden ja havaitessani saman ”putoavan UFOn” ja neljä/viisi muuta valoa samalla tavoin salaman mukaisesti asettuneena, avasin editointiohjelmaa jotta voisin kirjoittaa videolle selityksiä. Kun zoomasin joihinkin lähiotoksiin, havaitsin paikallaan olevan esineen myrskyn lähellä. Videolla se näyttää metalliselta, mutta  johtuen salaman heijastuksesta pinnalta, olen yhä enemmän ymmälläni tästä. Ehkä se on jonkinlainen alus joka vakoilee aluetta? Ihmisen tekemä tai ei, esine on myös todella omituinen.

Veikkaukseni on, että kaksi putoavaa kappaletta ovat UFOja joihin osuu salama, jotka palavat ja putoavat.

 

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.