Sikari-UFO Pohjois-Carolinassa

Silminnäkijä: Marraskuun 9. päivänä 2020 ajoin Ashevillesta takaisin Charlotteen. Olin ehkä Ashevillen ulkopuolella vuoristoalueella lähellä Chimneyn kukkulaa valtatiellä.

Ajaessani tietä erittäin heijastava kappale kiilsi silmissäni useaan kertaan ja katsoin ylös nähdäkseni suuren kapselin/sikarin muotoisen aluksen leijailemassa pilvireunan alla. Ensin mietin että se olisi lentokone (vaikkakin suuri sellainen), ja me jatkoimme sen tarkastelua ajaessamme.

Mitä pidempään katselimme sitä, sen omituisemmalta se vaikutti. Sillä ei ollut erotettavia siipiä, ei peräsintä. Huikea heijastus kiilsi sen pinnasta, mikä lisää tehosti vaikutelmaa siitä ettei sillä ollut ulokkeita.

Heijastus kertoi selvästi, että kyseessä oli kapseli/sikarimuoto.

Tyttöystäväni kykeni tarkkailemaan enemmän, ja hän järkyttyi siitä miten pyöreä ja sileä se oli. Tältä etäisyydeltä ja kulmasta on mahdotonta sanoa oliko kyseessä levymuoto.

Se oli varsin vaikeaa kuvata videolle samalla selkeydellä jolla me sen näimme. Pian sen jälkeen kun tyttöystäväni alkoi kuvata videota, se feidasi hiljalleen samaan väriin kuin tumma taustapilvi oli, tai sitten liikkui pilveen. Liikkeestä oli paha sanoa mitään. Se näytti olevan paikallaan taivaalla, ja ainoa liike mitä näimme oli tien päällä ympärillä oleva tuuli ajaessamme.

MUFONin raportti: https://mufoncms.com/cgi-bin/report_handler.pl?req=view_long_desc&id=112188

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.