Sikari-UFO Venuksen lähellä

Päätin katsella Venusta sen ollessa erittäin kirkas. Minulla on Pulsar Recon 550 yökamera ja olen aktiivinen yötaivaan tarkkailija.

Elän farmilla ja meillä on vain vähän valosaastetta. Avasin ikkunan ja katsoin ulos ja huomasin esineen Venuksen vieressä. Katselin esinettä hetken aikaa ja sen jälkeen hain kiikarini.

En nähnyt esinettä kiikareilla. Kiirehdin ja otin kameran esiin jonka liitin kiikkariin nauhoittaakseni esineen. Tuuli oli puuskittaista yli 60 mailiin sekunnissa ja puhalsi lounaan suuntaan, suoraan kohti minua.

Kurotin ikkunasta ja filmasin sitä noin neljä minuuttia. Se liikkui hitaasti Venuksen yhdeltä puolelta toiselle. Pilvet liikkuivat ohi neljässä minuutissa ja sen jälkeen esine vain katosi. Mikään tästä ei ollut nähtävissä paljain silmin. Minulla ei ollut infrapunaa päällä. Jotkut ovat ehdottaneet kyseessä olevan heijastus.

Olen filmannut esineitä kuten Venus, Jupiter ja kuu ennenkin eikä sen aikana ole esiintynyt linssi-ilmiöitä. En kuvannut ikkunan läpi. Se oli avoinna ja minusta oikealla. Oli erittäin tuulista ja tuuli puhalsi naamalleni.

Myöhemmin kun menin sänkyyn, kuulin surisevan äänen. Luulin sen olevan tuuli joka värisee jostain, mutta se ei ole koskaan tehnyt näin ennen ja olimme varsin tuulisella paikalla. Kukaan muu ei kuullut surisevaa ääntä. Kuulin sen korvatulppieni läpi.

Seuraavana päivänä tuntui omituiselta ja päässä humisi. En pystynyt ajattelemaan kunnolla ja unohtelin paikat minne olin jättänyt asioita. Minulla oli myös suuri tarve osoittaa vääräksi sen mitä olin nähnyt edellisenä iltana. Olen lähettänyt tämän videon MUFONille.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.