Silminnäkijä Arizonassa sanoo kahden hävittäjän saattaneen UFOa

McNealissa Arizonassa raportoitiin bumerangin muotoinen UFO jota saattoi kaksi hävittäjää noin yhdeksän aikaan illalla syyskuun 9. päivä 2014. Tapaus löytyy  numerolla 59707 MUFONin tietokannasta.

Raportoiva todistaja ja hänen äitinsä olivat ladossa syöttämässä hevosia kun kuulivat ryminää yläpuolelta.

Silminnäkijä kuvaa tilannetta:

”Olen kuullut sen satoja kertoja. Oli täysikuu ja se nousi idästä noin kolmen tai neljän sormenleveyden verran horisontista kirkkaana iltana. Katsoin länteen jossa kuulin ääntä ja näin punaiset valot liikkuvan kaakkoon; mutta se oli omituista.”

Silminnäkijä kuvaa esinettä.

”Sillä oli viisi valoa bumerangin muodossa – yksi kärjessä ja kaksi muuta kummallakin puolella. Jos se oli lentokone, se on isoin lentokone minkä olen nähnyt. Se oli todella korkealla. Mutta olen nähnyt reittikoneita tuolla korkeudella ja se oli viisi kertaa niitä isompi.”

Silminnäkijä sen jälkeen havaitsi kaksi hävittäjää.

”Sen jälkeen kaksi hävittäjää peesasi alusta sen siivenkärkien takana. Tiesin että ne olivat eri aluksia koska ne liikkuivat itsenäisesti punaisista valoista jotka pysyivät yhdessä ja ne eivät olleet punaisia vaan enemmänkin valkoisia/keltaisia väriltään. Kun esineet ja hävittäjät lensivät ohitseni pystyin näkemään että hävittäjillä oli vilkkuvat ilmavalot – sellaiset kuin lentokoneilla näkee.”

Silminnäkijä jatkoi katselua, mutta näki ainoastaan lentokoneet uudestaan.

”Jatkoin katselua vielä muutaman minuutin kunnes valot hävisivät kuunvalon loisteeseen kaakossa. Menin takaisin latoon ja kerroin äidilleni mitä olin nähnyt. Muutaman minuutin päästä 21.20 näin ne kaksi hävittäjää palaavan samasta suunnasta ja menevän luoteeseen. Ne eivät enää saattaneet mitään ja niillä oli jälkipolttimet päällä. Ne liikkuivat paljon nopeampaa kuin olin aiemmin nähnyt niiden liikkuvan.”

McNeal on kunta Cochisen piirikunnassa Arizonassa, jonka asukasluku on 238. Arizonan MUFON tutkii tapausta. Elokuussa Arizonassa ilmoitettiin 10 tapausta.

(Lähde : educatinghumanity.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.