Silminnäkijä sanoo, että sieltä on tulossa kokonainen laivue

Tämän havainnon silminnäkijöiden yli lentää liian monta UFOa, jotta he edes kykenisivät pitämään kirjaa niistä. He sanovat myös, että he eivät tiedä mitä kuvata niistä, koska niitä on niin monta, ja ne lentävät kaikki yli kerralla.

Massive UFO fleet consisting of UFO Orbs in infrared night vision.

Video

Suurin UFO-laivue kuvattiin kameralla lentämässä eri suuntiin, ja kameramies ei osaa päättää mitä niistä kuvata ensimmäisenä. Videosta näkee heti, että tämä on kuvattu infrapunamoodissa. Tätä uskomatonta UFO-laivuetta tuskin näkisi ilman infrapunaa.

Yhdessä kohtaa videota kameramies kysyy ääneen ”pyörivätkö ne”, sitten hän sanoo ”en tiedä mitä niistä kuvata”.

Instagram-videolla jotkut kommentoijista huutelevat tyhmiä, mutta läpikäytyäni ison määrän kommentteja, joukossa on myös hyviäkin mielipiteitä, ja jotkut kysyvät ovatko nämä satelliitteja. Oletan, että kommentoija viittasi Starlinkiin?

 

On epäselvää olivatko kuvaajat tarkoituksella etsimässä UFOja vai kuvasivatko he tämän tuurilla. Siitä huolimatta, tämä on hieno video. UFOjen bongailu on myös hieno harrastus, mennään ulos illalla kuvaamaan UFOja ja kirjoitellaan kokemuksista ja videoista.

UFO-havaintojen tutkiminen tällä tavoin on kivaa, koska niitä voi osoitella lasersäteellä ja katsoa reagoivatko ne.

To many UFOs in a fleet passing by eye witness filming in night vision.

Se olisi epävirallista kommunikointia UFOjen kanssa, eikö? Sitä on tapahtunut ennenkin, laserilla ammutaan UFOa ja se vilkuttaa takaisin himmentämällä valojaan. Voit katsoa tällaisesta tilanteesta esimerkin USA:sta, jossa Big Bearin yllä lentävää UFOa ammuttiin laserilla, voit lukea siitä Redditistä.

UFO-havainnosta

Nämä orbit tai UAP:t, jollaisia oletan näiden olevan, ne lentävät kaikki idästä-länteen -suunnassa. Laser näkyy kirkkaan vihreänä valonsäteenä, ja tähdet erottuvat myös UFOista.

Nämä UFO-orbit ovat arviolta koripallon kokoisia, jollei isompiakin, mutta vähintään koripallon kokoisia. Niitä voi kutsua UAP:ksi tai UFO-palloiksi, ei väliä koska niitä ei ole identifioitu ja niin meillä on tässä bona fide aito UFO-laivue!

Toinen orbiesimerkki

Tässä on toinen samankaltainen video vuodelta 2005, jossa näkyy suuri UFO-orbien laivue tammikuun 28. päivä.

Tämä on fantastinen UFO-laivue. Luonamme on vierailtu useaan otteeseen. Pentagonin viranomaiset sanovat suoraan, että UFO-emoalus saattaisi olla tähtienvälisessä avaruudessa ja lähettää luotaimia Maapallolle ja muille planeetoille. Se voi olla totta. Meillä ei ole syytä uskoa sitä valheeksikaan?

A huge fleet of UFO Orbs filmed in 2005.

Pentagonin AARO-tiimille tulee harmaita hiuksia. AARO haluaa tutkia vain sille raportoituja havaintoja, eikä sillä ole mitään oma-aloitteisuutta asian suhteen. He eivät aktiivisesti etsi itse UFOja.

Se tarkoittaa, että he tekevät vain vaaditun minimimäärän.

Vain sen mitä vaaditaan, ei muuta.

Jos sinulla on ajatuksia tästä massiivisesta UFO-laivueesta, kirjoita alle kommentteihin jotain.

kuvat ja lähteet: djpooh Instagram/UFO Sighting’s Footage/UFO Sightings/Ufosfootage/Canva.

 

Artikkelin julkaissut Lee Lewis / ufosightingsfootage.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.