Silminnäkijä valokuvasi kaksi sikarinmuotoista UFOa

Georgian Cantonissa asuva silminnäkijä raportoi katselleensa ja valokuvanneensa kaksi sikarinmuotoista UFOa jotka tuntuivat olleen kiinnittyneenä ”pienen letkun avulla”, sanoo MUFONin tapausnumeron 61365 silminnäkijä. Silminnäkijä oli ulkona tiellä ja kävelemässä sisään marraskuun 6. päivä 2014 kun esine näkyi ensimmäisen kerran.

sikari UFO

”Katsoin oikealle kaakon suuntaan nähdäkseni olivatko hevoseni tallissa”, silminnäkijä kertoo. ”Sitten huomasin jotain omituista lentävän ladon yläpuolella. Taivas oli kirkas ja pilviä ei näkynyt ja oli edelleen valoisa päivä. Esine lensi omituisella tavalla, ei niinkuin mikään esine jonka aiemmin tiedän osaavan lentää”.

Silminnäkijä kuvaili esinettä.

”Se oli hohtava. Sillä ei ollut siipiä ja se näytti kuin kaksi hopeista sikaria olisi kiinnittyneenä toisiinsa pienellä letkulla.”

Silminnäkijä yritti ymmärtää mikä esine oli.

”Korkeusetäisyyden perusteella sanoisin että se ei todennäköisesti ollut matkustajalentokone, mutta ehkä kuitenkin yksityiskoneen kokoinen. Se tuntui nousevan mutta myös kelluvan ja alussa se liikkui hitaasti.”

 

sikari UFO

Kun esine ilmaantui silminnäkijän talon päälle, hän otti valokuvan puhelimella. Mutta hetken päästä esine oli kadonnut.

”Kun katsoin jälleen taivaalle, se oli joko poistunut näköpiiristä tai kadonnut. Se jätti minuun huolestuineisuuden tunteen.”

Silminnäkijä laittoi mukaan yhden valokuvan MUFON-raporttiinsa, joka jätettiin marraskuun 13. päivä 2014.

Artikkelin julkaissut Open Minds.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.