Sininen Kachina-tähti näyttäytyy jälleen

Frank Watersin kirjoituksissa Hopi-mytologiasta Sininen Kachina-tähti, tai Saquasohuh, on kachina eli henki, joka merkitsee tulevaa uuden maailman alkua ilmestymällä sinisen tähden muodossa.

Sinisen Kachina-tähden sanotaan olevan yhdeksäs ja viimeinen merkki ennen ”Puhdistuksen Päivää”, jota kuvataan katastrofaalisena ”maailman peittävänä luonnonmullistuksena” joka johtaa maapallon puhdistukseen.

Tuntuu siltä kuin Hopien ennustus toteutuisi, sillä lyhyessä ajassa mystinen sininen tähti tai planeetta ilmaantui taivaalle näkyviin ympäri maailman.

Viime kuussa omituinen sininen tähti tai planeetta nähtiin Arizonan ja Espanjan taivaalla. Nyt samanlainen tähti on näkynyt New Hampshiressa noin kaksi viikkoa sitten.

Jos vertailet näitä kolmea kuvaa, se näyttää samalta siniseltä objektilta.

Hopin ennusteen mukaan, jos sininen tähti Kachina näyttäytyy, Viidennen Maailman tulo on jo alkanut.

Katsokaamme tulevaan Hopien profeettojen silmin. Hopeja käskettiin kertomaan tulevasta Suuresta Puhdistuksesta joka on tulossa lähitulevaisuudessa kun ihmiskunnasta tulisi jälleen kerran äärimmäisen sivistynyt, vaikka suunta on kohti välinpitämättömyyttä ja itsetuhoa.

He sanoivat, että matkan aikana teollistuneella maailmalla tulee olemaan tiettyjä ongelmia. Ihmisillä tulee olemaan vaikeaa johtuen muuttuvista ajoista, ja he joutuvat tekemään muutoksia löytääkseen uusia elämäntyylejä.

On sanottu, että Sinisen Kachina-tähden ilmaantumisen jälkeen tulee Punainen Kachina-tähti joka tuo Puhdistuksen päivän. Tuona päivänä maapallo ja elämä sellaisena kuin me sen tunnemme muuttuu ikuisesti.

Lopuksi, jos ensi kerralla sininen tähti näyttäytyy meille taivaalla, ehkä meidän tulee ottaa Hopien ennustus todesta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.