Suurin koskaan havaittu UFO-emoalus

Suurin todellinen UFO-emoalus joka on koskaan dokumentoitu ja varmistettu tutkalta liittyy Japan Air Linesin lentoon 1628.

Kuvittele lentäväsi lentokonetta ja yhtäkkiä näet massiivisen UFO-emoaluksen, tuplasti ilma-aluksen kokoisen, ilmestyvän tyhjästä… suoraan eteesi.

Japan Air Linesin lento 1628 oli 747-lastilento, matkalla Pariisista Tokioon lastinaan hyvää viiniä. Pian aluksen siirryttyä Alaskan ilmatilaan kaksi tuntematonta lentävää esinettä yhtäkkiä nousi alta, lähestyen jumbo jetiä. Ne olivat pyöreitä ja niillä oli suuttimet kuin polttomoottorit jotka hehkuivat punaisena niin kuumasti että kolme japanilaista lentomiehistön jäsentä kykeni tuntemaa lämmön ohjaamossa.

Muutaman minuutin jälkeen UFOt yhtäkkiä siirtyivät päällekkäin noin 500 jalkaa 747:n edessä. Niiden liikkeet olivat niin epäluonnolliset, että kapteeni raportoi: ”Esine lensi siinä kuin painovoimaa ei olisi ollut olemassakaan. Se kiihdytti, sitten pysäytti, sitten lensi meidän nopeudellamme, samaan suuntaan, niin että meistä katsottuna se vaikutti olevan paikallaan. Seuraavassa hetkessä se oli muuttanut suuntaansa…. toisin sanoen, lentävä esine oli voittanut painovoiman.”

UFOt muuttivat muodostelmaansa sivuttaiseksi, hiljaa nykien lentokoneen edessä samalla nopeudella, ikäänkuin leijuen. Yhtäkkiä massiivinen UFO-emoalus, kaksi kertaa lentokoneen kokoinen, nousi pimeydestä ja liittyi muodostelmaan, ja pienemmät UFOt siirtyivät sitä kohti.

Lentokone teki väistöliikkeen mutta emoalus pysyi paikallaan paapuurin puolella koko 360 asteen käännöksen ajan.

Anchoragen ilmavoimien tukikohta havaitsi emoaluksen tutkallaan ja lähetti Hercules C130 -kuljetusaluksen tutkimaan, mutta UFOt katosivat ennenkuin se saapui paikalle.

Viranomaiset vähättelivät tapausta tähtien heijastuksina jääkristalleista ja tutkakaikuina. Kokenut lentokapteeni pääsi toimistohommiin.

Lentotukikohta piti tutkahavaintoa sen verran tärkeänä että he lähettivät lentokoneen tutkimaan… mutta se vei kaiken uskottavuuden kokeneelta pilotilta. Ihan kuin hän olisi nähnyt jotain mitä hänen ei olisi pitänyt nähdä.

Artikkelin julkaissut UFO Mania.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.