Taivastarkkailija hämmentyi pyörivistä palloista taivaalla

Taivastarkkailija Glendorassa, Kaliforniassa kuvasi useita pyöriviä palloja taivaalla. Tietyssä kohtaa orbit pysähtiyvät, ja sitten vasemmalla oleva orbi päästää sisältään jotain olentoja.

Vaimoni ja minä siivosimme varastoa kun huomasin valoja mäellä. Ne jatkuvasti kirkastuivat ja sitten katosivat. Katselin sitä parin minuutin ajan ja sitten menin hakemaan skooppini kuvausta varten.

Olen nähnyt mäellä useita anomalioita elokuun alusta lähtien, sen takia hankin skooppini. Asennuksessa kestää aina joitain minuutteja, haluan saada sen niin että kykenen näkemään valoja.

Kun näin valot jälleen, silloin innostuin ja koitin saada tarkennettua objektia niin hyvin kuin pystyin. Olen 1.3 mailin päässä patikointireitiltä ja taloni on vilkkaan tien varrella (siksi tästä kuuluu autojen ääniä).

Huomasin skoopin avulla kaksi orbia liikkuvan mäen yli vasempaan. Sitten huomasin kolmannen orbin ilmaantuvan, se näytti kolmiomuodolta joka pyörii kellon suuntaan ja kulkee vasempaan.

Kun kappaleet pysähtyivät, jos kiinnitit huomion vasempaan orbiin, sieltä tuli jotain ulos. Videolla näet olennon lentävän, sitten palaavan takaisin. Sitä tapahtuu ajoittain. Kun zoomasin lähemmäksi ja keskitiin niin tarkasti kuin pystyin oikeanpuoleiseen orbiin, sen päällä näkyy vilkkuvan jotain.

Sanoin vaimolleni että soittaa poliisille ja kysyy onko siellä jotain, samalla hetkellä tuo kappale hajosi punaiseksi, valkoiseksi ja siniseksi valoksi ja ne katosivat.

Lokakuun 9. päivänä menin metsänvartijoiden alueelle katsomaan pääsisikö sinne autolla. He sanoivat, että se on erittäin vaikeaa ja sitten näytin heille tämän videon. He sanoivat, että ei ole mitenkään mahdollista että mäelle pääsisi autolla tai että mikään auto käyttäytyisi niin kuin videollani. He olivat järkyttyneitä.

Videolla on alkuperäinen kuvamateriaali alussa, zoomattu versio alkaa kohdasta 5.26.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.