Tämä UFO-havainto Teksasissa noteerattiin somessa

Tämä video Teksasin Austinista (tammikuun 3. päivä 2023) aiheutti aikamoisen kohun sosiaalisessa mediassa. Monet miettivät mikä tämän kirkkaan valon olisi voinut aiheuttaa. Jotkut ovat vihjailleet, että se voisi olla drone, mahdollisesti sellainen joka kuuluu poliisille, kun tässä dronessa on kirkas hakuvalo, sekä koska video näyttää kuvatun läpi kaksinkertaisten ikkunoiden läpi.

Toiset kuitenkin ovat skeptisempiä tästä selityksestä ja uskovat kohteen olleen jotain mystisempää. Jotkut kommentoijat alkuperäisessä Reddit-postauksessa väittävät nähneen samanlaisia kohteita Yhdysvaltain ilmatukikohdassa, mikä sai jotkut spekuloimaan sillä, että tämä voisi olla jonkin sortin armeijan teknologiaa. Toiset huomauttivat, että videolla näkyvä kohteen kolmiomuoto voi olla Maan ulkopuolelta tullut tunnistamaton lentävä esine.

Huolimatta siitä mikä tämä kohde on, se on selvästikin saanut aikaan paljon keskustelua ja spekulaatioita videon nähneiden keskuudessa.

Jotkut uskovat tämän olevan väärennös tai järjestetty tapahtuma, kun taas toiset pitävät sitä aitona mysteerinä, joka vaatii lisätutkimuksia. Ennen kuin lisätietoa tulee ilmi, emme saa tietää tämän videon kohteen todellista luonnetta.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.