Teleporttaava UFO Illinoisissa

Tammikuun 9. päivänä 2023 isä ja poika Champaignin piirikunnasta Illinoisissa kokivat elämyksen heidän nähdessään UFOn matkalla kotiin. Tunnistamaton lentävä esine aluksi havaittiin epätavallisen kirkkaana kohteena yötaivaalla, arviolta 5-10 mailia heidän sijaintipaikastaan. Aluksi kohde vaikutti olevan varsin korkealla, arviolta 15-30 kilometrin korkeudessa, mutta se näytti leijuvan paikallaan.

Isän ja pojan katsellessa kohde yhtäkkiä teleporttasi aiemmalta korkeudeltaan paljon matalammaksi, ilman minkäänlaista valojälkeä, arviolta 300-600 metrin korkeudelle. Tajutessaan, että he olivat nähneet jotain mikä ansaitsee tulla tutkituksi, isä poikkesi kotireitiltään ja ajoi kohti kohdetta.

Heidän lähestyessä heidän näkemäänsä suurta valoa se oli laajentunut 4-5 kertaiseksi alkuperäiseen kokoon verrattuna, ja siitä tuli jättimäinen valopallo, jonka keskiössä hehkui geometrisia valofraktaaleja. Tämä kesti arviolta muutaman lyhyen sekunnin ajan ennen sen palaamista takaisin alkuperäiseen kokoonsa. Tässä kohtaa poika alkoi kuvata UFOa, ja video näkyy alla (ensimmäinen video). Toisen videon on kuvannut isä, ja se on myös mukana tässä.

Isä ja poika olivat uskomattoman innostuneita näkemästään UFOsta, ja kuvamateriaali on todella huikeaa. Vaikka havaintoa tutkitaan edelleen, on selvää että kohde, jonka he näkivät, ei ole tavallinen lentokone tai mikään tunnettu ilmiö. Tämä havainto saa varmasti aikaan keskustelua UFO-harrastajien keskuudessa.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.