Timantin muotoinen avaruusalus Skotlannissa

Channel 5:n ohjelma The Alien Cover Up kertoo kuinka elokuussa 1990 kaksi vaeltajaa kävelivät Skotlannin ylämailla. Sijainti oli lähellä Calvinea, Pitlochrysta pohjoiseen, kun he yhtäkkiä havaitsivat jotain uskomatonta.

 

Timantin muotoinen alus leijui maaston yllä ennen kiihdyttämistään kauas pois. Kaksi vaeltajaa ottivat kuvia aluksesta ja välittömästi ottivat yhteyttä Scottish Daily Record -sanomalehteen. Tarkasteltuaan valokuvia journalistit päättivät luovuttaa molemmat kuvat sekä negatiivit puolustusministeriölle.

 

UK UFO Deskin tiedot kertovat, että valokuvia analysoi alansa parhaimmisto. Tuohon aikaan Nick Pope oli juniorijäsen tiimissä. Hän kertoo kuinka puolustusministeriön UFO-asiantuntijat toimivat.

”Tiedustelupalvelun miehistö lähetti valokuvat JARICille joka on ilmavoimien tiedusteluosasto. Siellä sijaitsee valokuva-analyysin asinatuntijat Britannian armeijassa. Henkilöstö tuli siihen tulokseen, että nämä valokuvat ovat aitoja, kyseessä on kiinteä alus ja kenelläkään ei ole tietoa mikä se on.”

 

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.