Totuutta UFOista kaivataan: Myllykirje ylitarkastajalle

Heinäkuun 2023 historiallisista UAP-kuulemisista lähtien UFO-yhteisö on pyrkinyt saamaan selville lisää tietoa ilmiantaja David Gruschin väitteistä, joista hän ei halunnut keskustella kuulemisen aikana. Hän kieltäytyi antamasta näitä tietoja julkisesti, mutta väitti jakaneensa ne tiedustelukomiteoiden ja ylitarkastajan kanssa ja ehdotti, että niistä keskusteltaisiin suljetussa ympäristössä.

Kuulemisen aikana edustaja Tim Burchett kysyi David Gruschilta, onko Yhdysvaltain hallitus saanut tietoonsa todisteita Maan ulkopuolisista tai muuten selittämättömistä älyistä. Grusch käytti mieluummin termiä ”ei-inhimillinen” pitääkseen aukon tieteellisesti avoimena. Hän mainitsi, että todisteet tällaisesta älykkyydestä ovat peräisin ainakin 1930-luvulta.

Hänen todistuksessaan korostetaan, että Yhdysvaltain hallitus on salannut todisteita UFOista ja merkkejä ei-inhimillisestä älystä. Mielenkiintoista on, että ylitarkastaja Thomas Monheim on nyt listan kärjessä, joka tietää kaikki piilotetut tiedot UFOista ja NHI:stä, joita Grusch ei voinut jakaa.

Edustaja Tim Burchett kirjoitti X:ssä (entinen Twitter) UAP-kuulemisesta ja mainitsi, että David Grusch ei pystynyt antamaan tarkkoja tietoja maahansyöksyneiden UAP:den etsintä- ja takaisinmallinnusohjelmista. Grusch ehdotti, että tiedusteluyhteisön ylitarkastajalla (ICIG) voisi olla yksityiskohtia. Burchett ja hänen kollegansa kirjoittivat ICIG:lle ja pyysivät näitä tietoja.

Hyvä ylitarkastaja Monheim,

Edustajainhuoneen kansallisen turvallisuuden, raja- ja ulkoasioiden alivaliokunta järjesti 26. heinäkuuta 2023 kuulemistilaisuuden tunnistamattomista poikkeavista ilmiöistä (Unidentified Anomalous Phenomena, UAP). Kuulemisen aikana ilmavoimien veteraani ja entinen tiedustelu-upseeri David Grusch kieltäytyi vastaamasta useisiin kysymyksiin julkisessa tilassa ja totesi, että pyydetyt tiedot olivat salaisia ja että ne olisi käsiteltävä SCIF-tiloissa asianmukaisella turvaluokitustasolla.

Grusch ei pystynyt ilmoittamaan niiden henkilöiden nimiä tai virkanimikkeitä, joilla on omakohtaista tietoa maahansyöksyneiden UAP:den nouto-ohjelmista tai suora pääsy niihin. Grusch ei myöskään pystynyt ilmoittamaan niiden henkilöiden nimiä tai virkanimikkeitä, joilla oli omakohtaista tietoa UAP:den takaisinmallinnusohjelmista tai suora pääsy niihin. Grusch kuitenkin todisti, että hän oli toimittanut nämä tiedot tiedusteluyhteisön (IC) ylitarkastajan toimistolle.

Ottaen huomioon, että Gruschin todistus oli valaehtoinen, pyydämme vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

1. Ketkä tiedusteluyhteisön jäsenet, virat, laitokset, sotilastukikohdat tai muut toimijat ovat suoraan tai epäsuorasti mukana maahansyöksyneiden UAP:den nouto-ohjelmissa?

2. Ketkä tiedusteluyhteisön jäsenet, virat, laitokset, sotilastukikohdat tai muut toimijat ovat suoraan tai välillisesti mukana maahansyöksyneiden UAP:den takaisinmallinnusohjelmissa?

Pyydämme teitä vastaamaan näihin kysymyksiin 15. syyskuuta 2023 mennessä. Jos edellä olevissa kysymyksissä pyydetyt tiedot sisältävät turvaluokiteltua materiaalia, pyydämme saada tutustua näihin tietoihin turvallisessa ympäristössä viimeistään 26. syyskuuta 2023.

Ross Coulthart siteerasi Burchettin twiittiä ja ehdotti, että jos tulevaisuudessa järjestetään kuuleminen UAP:ista, tiedusteluyhteisön ylitarkastaja Thomas Monheimin pitäisi olla ensimmäinen todistaja, joka kutsutaan todistamaan valan alla. Grusch väitti, että ICIG on tutkinut hänen väitteensä ja että ne saavat tukea ensikäden todistajilta, ja Coulthartin mielestä on olennaista kysyä ICIG:ltä tästä mahdollisessa kuulemisessa.

Gruschilla on monien auktoriteetteja edustavien henkilöiden tuki, ja he uskovat, että hän on aito henkilö. Tässä kesäkuun 2023 Debriefin numerossa kirjoittajat Leslie Kean ja Ralph Blumenthal mainitsevat Karl E. Nellin, eläkkeellä olevan armeijan everstin ja ilmailu- ja avaruusalan johtajan, joka työskenteli David Gruschin kanssa ja luonnehti Gruschia ”moitteettomaksi”. Nell puhuu ylistävästi Gruschin rehellisyydestä ja uskottavuudesta hänen toimiessaan armeijan yhteyshenkilönä UAP-toimikunnassa vuosina 2021-2022.

Grusch lähti valtiolta 7. huhtikuuta 2023 voidakseen hänen mukaansa edistää hallituksen vastuullisuutta yleisen tietoisuuden lisäämisen avulla. Hänellä on edelleen hyvä tuki tiedustelupiireissä, ja lukuisat lähteet ovat vakuuttaneet hänen uskottavuuttaan.

“Hänen väitteensä maanpäällisen asevarustelukilpailun olemassaolosta viimeisten kahdeksankymmenen vuoden aikana, joka on keskittynyt tuntematonta alkuperää olevien teknologioiden takaisinmallinnukseen, on pohjimmiltaan oikea, samoin kuin kiistaton oivallus siitä, että ainakin osa näistä tuntematonta alkuperää olevista teknologioista on peräisin ei-ihmisälyiltä”, sanoi Karl Nell, armeijan eläkkeelle jäänyt eversti, joka työskenteli yhdessä Gruschin kanssa UAP-toimikunnassa.

Chris Williamsonin haastattelussa Eric Weinstein, Harvardin yliopiston matemaattisen fysiikan tohtori, keskusteli UFOista ja hallituksen salaisista asioista. Hänen mielestään nämä UFO-tarinat eivät ole peräisin vain David Gruschilta vaan monilta ihmisiltä. Hän uskoo myös, että tähän kaikkeen liittyy jokin salattu tarina tai salainen ryhmä, kuten salainen hallitus. Hänen mielestään on outoa, että jotkut ihmiset, jotka väittävät nähneensä UFOja, näyttävät suhtautuvan asiaan hyvin vakavasti.

Hän ehdottaa, että tavoitteena ei ehkä olekaan totuuden kertominen tai sen salaaminen vaan kaikkien hämmentäminen monilla tiedoilla ja valheilla. Tämä voi olla taktiikka, jolla vaikeutetaan sen selvittämistä, mitä todella tapahtuu. Hän ajattelee myös, että Yhdysvallat mahdollisesti käyttää kehittynyttä teknologiaa, ja kun ihmiset näkevät outoja asioita taivaalla, he saattavat luulla niitä avaruusolennoiksi, vaikka ne ovatkin oikeasti salaista amerikkalaista teknologiaa.

Eric Weinstein pohtii myös onko olemassa supersalaista teknologiaa, josta emme saa tietää, koska se olisi liian hämmästyttävää. Hän puhuu jopa hallituksen sisällä olevan, UFOihin pakkomielteisesti suhtautuvan salaisen ryhmän ideasta. Hän sanoo, että UFOihin liittyy jotain, mutta emme tiedä tarkalleen, mitä se on.

Tässä USA Todayn artikkelissa, joka julkaistiin 31. elokuuta 2023, Jim Semivan, CIA:n eläkkeellä oleva operaatioupseeri ja Christopher Mellon, entinen apulaispuolustusministeri Christopher Mellon sanoivat molemmat, että he pitivät Gruschin todistusta uskottavana.

“Näin poikkeuksellinen väite vaatii poikkeuksellisia todisteita”, Mellon sanoi. ”Näille väitteille on kuitenkin selvästi olemassa painava perusta. Valtavat kansalliseen turvallisuuteen ja tieteeseen liittyvät implikaatiot edellyttävät kongressin lisätutkimuksia.”

Semivan on ollut kiinnostunut UFO-ilmiön tutkimisesta useita vuosikymmeniä. Hän on ollut aktiivisesti UFO/UAP-kohtaamisten asiamiehenä ja ajanut niiden mahdollista merkitystä koskevien tietojen julkistamista. Semivanin mukanaolo ”To the Stars Academy of Arts and Scienceen”-yhtiössä tähtäsi siihen, että yleisö tietäisi näiden ilmiöiden todellisuudesta.

“Se ei missään nimessä ole kiinalaisten, se ei ole venäläisten eikä helvetin varmasti meidän, koska näitä aluksia on nähty 80 vuotta,” Semivan sanoi. “Tässä on kyse jostain hyvin oudosta ja epätavallisesta.”

Semivan myöntää, että ilmiö ei sovi tieteelliseen menetelmään; se on arvaamaton, sille ei löydy yhteistä sanastoa, “ja kuitenkin se on erittäin todellinen… Se mitä se oikeasti on, se jää arvailujen varaan.”

Sekä Mellon että Semivan odottivat, että kun armeija ja hallitus jakaisivat tietämyksensä molempien osapuolen tuella, yhä useammat ihmiset avautuisivat ajatukselle, että UAP:t, olivatpa ne mitä tahansa, ovat todella olemassa.

 

Artikkelin julkaissut howandwhys.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.