Tuhannet näkivät UFOn Argentiinassa

Argentinan uutislähteiden mukaan tuhannet ihmiset näkivät UFOn sunnuntaina Gualeguaychún kaupungin lähettyvillä.


Useat argentinalaiset uutislähteet raportoivat näystä, vaikka yksityiskohtia ei ole paljoakaan. Se mitä näkyi kuvattiin suurimmaksi osaksi kirkkaana valona joka liikkui hitaasti kaupungin yllä. Argentiinalaisen uutissaitin Noticias Villaguayn mukaan, eräs silminnäkijä kuvasi valoa ”valkoisena valona, suurena ja alhaalta vihreänä”.


 


Toisessa videossa ihmiset voidaan nähdä kadulla katsomassa esinettä. Silminnäkijä kirjoitti videonsa kuvaukseen: ”tuhannet raportit tulivat Pueblo Belgranon alueelta, Gualeguaychústa ja Larroquesta. Ne puhuvat väkevästä ja siksakkaavasta valosta joka matkaa taivaan halki.”

Jotkut sanovat valon vilkkuneen ajoittain, ja että se katosi yhdessä vaiheessa. Tämä voidaan nähdä ainakin yhdessä silminnäköijöiden Youtube-videossa.

Esine havaittiin myös Larroquen kaupungissa, joka on noin 20 mailia länteen Gualeguaychusta. Silminnäkijät myös siellä raportoivat nähneensä samanlaisen esineen illalla ennen lauantaita 3.1.2015.

Jotkut ovat spekuloineet esineen olevan drone tai liitäjä joka on valaistu. Mutta Maxima Onlinen mukaan, toiset eivät ole tätä mieltä. He sanovat että drone tai liitäjä ei olisi näkynyt niin kaukaa kuin 20 mailin päästä.

Useat silminnäkijät saivat videoita talteen, vaikka paljoakaan ei näy niistä. Useissa videoissa valo vaikuttaa olevan jopa paikallaan. Kuitenkin hidasta liikettä ja välkettä voidaan nähdä toisissa.

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.