Tumma rinkula kiitää Englannissa

Havaintopäivämäärä: 24.9.2022
Havaintopaikka: Seaford, Englanti

Juuri kun luulit, että rannoilla on turvallista kulkea, tämä tapahtuu. Silminnäkijä kuvasi tumman rinkula-UFOn liikkumassa matalalla veden yllä ja hän alkoi kuvata sitä. UFO sitten alkoi liikkua poispäin, aivan kuin se aistisi, että nyt sitä kuvataan. Nopeasti se liikkui pilviin ja piiloon. Absoluuttista näyttöä avaruusolentojen olemassaolosta Englannissa. Rinkula-UFOt eivät ole mitään uutta, vaan niitä on havaittu tuhansia vuosia.

Hesekielin tarina Raamatussa kuvaa näyn neljästä pyörästä. Se kertoo Jumalan henkisestä, jumalallisesta ulottuvuudesta ja hänen läsnäolostaan kaikkialla meidän ympärillämme. Tämä tarina löytyy Hesekielin kirjan ensimmäisestä kappaleesta. Jumala lähestyy Hesekieliä soturin muodossa, joka ratsastaa sotavaunuilla. Sotavaunuja vetää neljä elävää olentoa, joista jokaisella on neljät eri kasvot (ihmisen, leijonan, härän ja kotkan) sekä neljä siipeä. Jokaisen ”elävän olennon” vieressä on ”sisäkkäin pyörä pyörässä”, niillä oli kehät, jotka olivat ”korkeat ja peljättävät”, täynnä silmiä yltympäriinsä. Jumala nimitti Hesekielin profeetaksi ja Israelin heimon ”vartijaksi”: ”Ihmislapsi, mene nyt Israelin heimon tykö ja puhu heille minun sanani”.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Olin rannalla ja katselin tuulipuistoa Seafordissa. Luulin nähneeni helikopterin, joka kulki matalalla tuulimyllyjen vierellä, joka mielestäni oli vaarallista ja tyhmää. Sen muoto oli omituinen helikopteriksi, ennemminkin ilmapallo, mutta se liikkui niin omituisesti että päätin kuvata sitä jos se vaikka syöksyisi alas maahan. En kyennyt pitämään puhelintani tarpeeksi paikallaan, joten kävelin seinälle ja sain tuettua sen siihen ja lopulta kuvasin sitä noin minuutin verran. Sitten se nousi ylös pilviin ja meni pois. Mutta ajattelin, että kehittäisin filmin ja zoomaisin siihen ja sitten näin, että se oli enemmänkin levymäinen alus, joka liikkui sivusuuntaan ja sitten poispäin merelle. Tuulimylly antaa hyvää perspektiiviä, vaikkakin se oli aika kaukana. Muut ihmiset rannalla näkivät minun kuvaavan, mutta eivät vaikuttaneet kiinnostuneilta, varmaankin koska heillä on huonot silmät. Seafordin asukkaat ovat enimmäkseen yli 70-vuotiaita.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.