Twitter-kohu Houstonin UFO-havainnoista

”Houston, we have a problem.”

Tämä kuolematon lausahdus 1970-luvulta kun Houston oli USA:n avaruusohjelman keskus on loppuunkaluttu.

Nykypäivän ongelma on että UFOt ilmaantuvat taivaalle kaupungissa. Onko Houston valmis kokemaan vieraat ulkoavaruudesta?

Texasilaiset nappasivat useita valokuvia Houstonin väitetyistä UFO-havainnoista ja postasivat ne Twitteriin viime viikolla. Nämä valokuvat ovat varsin vakuuttavia.

avaruusolio, avaruusolento, ufo, juhan af grann, eksopolitiikka, avaruus, fysiikka, ufohavainto, ufo havainto

 

Twitter-kuvissa näkyy suuri ovaali levy joka näyttää olevan UFO myrskypilvien keskellä. Omituisen muodon lisäksi UFO vaikuttaa väläyttävän useita kirkkaita valkoisia valoja esineen ulkoreunalla, mikä luo taivaalle valorenkaan.

Tohtori Carolyn Summers, Houstonin luonnontiedemuseon varajohtaja, sanoi TV-haastattelussa että hauska juttu UFOissa on se kun voi miettiä mitä muuta ne voisivat olla. Selityksiä UFO-ilmiöille ei ole tarjottu. Tohtori Summers sanoi että myrskysää voi olla osa ilmiön selitystä.

Mikäli UFO-havainnot ovat aitoja, tohtori Summers sanoo että paras tapa tulkita niiden alkulähde on kerätä useita todistajia ja ottaa valokuvia eri kuvakulmista. Tämä on asiantuntijoiden kannalta paras tapa määrittää mikä ja missä se on ja tarjota ilmiölle selitys.

Kysymys kuuluukin ovatko texasilaiset kuvanneet aidon UFOn vai onko kyseessä yksi internetin lukemattomista huijauksista.

 

Artikkelin julkaissut China Topix.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.