UFO avaruudessa reagoi tunnistamattomaan kohteeseen

Onko tämä huikeinta avaruudesta saatua videokuvaa? Tämän videon on kuvannut NASAn oma STS-48 / Discovery -sukkulatehtävä vuonna 1991.

Kohde lentää oikealta vasemmalle, jonka jälkeen näkyy kirkas välähdys. Oletettavasti tämä on aseen laukaisu. Kohde välittömästi reagoi muuttamalla kulkusuuntaansa ja kiihdyttämällä uskomattomaan nopeuteen. UFOn sijaintipaikan ohi kiitää energia-aseen tai ohjuksen näköinen asia.

NASA selitti, että se oli roskahiukkanen, joka reagoi sukkulan työntömoottorin laukaisuun, mutta NASA:lta saadut tiedot osoittavat, että yksikään sukkulan työntömoottori ei ollut laukaistu välähdyksen ja esineen alkuperäisen reaktion aikana, aihetta koskevissa tutkimuksissa on saatu selville, että esine ilmestyi noin minuutti sukkulan työntömoottoreiden laukaisun jälkeen ja minuutti ennen seuraavaa työntömoottoreiden laukaisua, mutta kun otetaan huomioon, että esine oli lähempänä Maan horisonttia kuin sukkulaa, työntömoottorit eivät olisi voineet tuottaa kiihdyttävää voimaa, joka olisi ollut tarpeen esineen poikkeuttamiseksi sen reitiltä.

Lisäksi valon välähdyksen hetkellä jokin voima alkoi kiihdyttää esinettä vastauksena valon välähdykseen, mutta koska nopeuden kasvulle ei ole ilmeistä ulkoista voimanlähdettä, joka selittäisi nopeuden lisääntymisen, mikä viittaa siihen, että esine saattoi olla myös itseohjautuva, mikä on toinen osoitus siitä, että esine saattoi olla älykkäässä hallinnassa oleva UFO, joka reagoi mahdolliseen hyökkäykseen alustaansa vastaan.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.