UFO-havainto Calipatriasta

Omituinen UFO-havainto kuvattiin Calipatrian taivaalla, Imperial Countyssa, Kaliforniassa. Tapaus sattui 17. joulukuuta 2021.

Silminnäkijän raportti:

Katsoin ulos takapihalleni ja näin nämä 2 orbia hehkuvan kuin Aurinko, mutta sykkien. Tiesin että se oli UFO mutta edelleen epäilin, kunnes zoomasin videota ja tiesin varmasti. Huusin naapurilleni että tule ulos, niin että minulla on silminnäkijä. En vain kysynyt hänen lupaansa voinko käyttää hänen nimeään, sillä oli jo myöhäinen ilta ja en halunnut häiritä häntä enää. Hän oli myös vakuuttunut että kyseessä on UFO, kun menin ulos ja näin nämä kaksi leijailemassa siellä.

Sitten ne alkoivat liikkua etelään hiljalleen, kunnes ne katosivat. Sitten yksi vaikutti tulevan minua kohti, sitten suunnata etelään ja se tapahtui uudelleen. Yhteensä 3 havaintoa, kaksi ensimmäisellä kerralla ja sitten yksi niistä kahdesti. Asun eteläisessä Kaliforniassa, 32 mailia Meksikon rajalta San Diegon ja Yuma Azin välissä. Nämä näyttivät siltä kuin ne kulkisivat edestakaisin etsimässä jotain. Silmänräpäyksen ajan me molemmat näimme valonsäteen tulevan taivaasta UFOjen kanssa. Se oli nopea ja ohut ja me emme tienneet mitä me oikein katselimme silloin.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.