UFO-havainto Kalifornian Cloviksesta

Havainnon päivämäärä: lokakuu 2014
Havaintopaikka: Clovis, California, USA
Lähde: http://www.kmph.com/story/26787725/ufo-orb-spotted-over-valley-are-aliens-visiting-the-area

Etkö tykkääkin siitä kun lehdistö yrittää hiljentää UFO-havaintoja kysymällä yliopiston skeptikoiden mielipideita? Tottakai opettajat siellä sanovat ettei kyseessä ole UFO. Heillä on täysi työ pitää työpaikkansa yliopistolla ja myönteisen UFO-lausunnon antaminen voi maksaa heille työpaikkansa. Kun kyseessä on duunipaikka, sitä laulaa sen lauluja jonka leipää syö.

Tämä oli emoalus. Se on orbi joka lähettää ja myöhemmin kerää pienempiä orbeja. Tällaisia orbeja on havaittu ympäri maailman. Tsekkaa tämä video pilviorbista Japanissa vuonna 2010.

 

Uutiset kertovat:
CLOVIS, Calif. (KMPH); Mies Cloviksesta uskoo havainneensa tuntemattoman lentävän esineen kotinsa vieressä ja hänellä on tästä todisteena videomateriaalia.

Videolla näkyy kirkas orbi ja sen jälkeen pienempi valo joka vaikuttaa lentävän poispäin.

Ricardo Padua, videon kuvaaja, sanoo, ”Se oli omituista koska en nähnyt sitä kuvatessani videota. Sitten ajattelin että Luoja, tämä on totta. Tämä on jotain muuta kuin vain pelkkä orbi. Se vapautti jotain.”

Mutta mitä se vapautti?

Fresno Staten fysiikan laitoksen professori Dr. Steven White sanoo, ”aluksi luulin että se voisi olla Mars-planeetta. Mutta se näytti siltä kuin kansainvälinen avaruusasema olisi lentänyt yli juuri oikealla hetkellä. Korkeus ja liikesuunta ovat konsistentteja avaruusaseman tietojen kanssa.”

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.