UFO-havainto Meridenistä

Postaajan kommentit:

Olin kotona luomassa lunta kun sain tekstiviestin tyttäreltäni UFOsta joka oli porstuassamme. Muutama sekunti myöhemmin hän tuli kirkuen paikalle mukanaan valokuva jonka hän oli ottanut hetkeä ennen UFOn poistumista niin nopeasti että hän ei kyennyt lopettamaan siitä puhumista. Annoin hänen kirjoittaa omin sanoin mitä tapahtui ja mitä hän näki.

Oli helmikuun 14. vuonna 2014. Oli hieman pilvinen päivä ja olin kotona isän kanssa ja oli juuri satanut lunta. Olin menossa ottamaan valokuvaa ja muutaman kuvan jälkeen katsoin ylös ja näin jotain taivaalla ja ihmettelin mikä ihme se oikein oli.

Katselin sitä noin 5-10 sekuntia ja se lähti nopeasti pois valonnopeudella. Se näytti hieman bumerangin muotoiselta. Se oli erittäin nopea ja harmaan värinen. Olin äimän käkenä siitä mitä näin. Tiedän isäni uskovan UFOihin ja olin skeptinen niistä ja tämän jälkeen tiesin ettei hän ole hullu.

 

 

Tämän jälkeen katselin kuvia joita olin ottanut ja huomasin saaneeni otetuksi siitä valokuvan. Joten lähetin sen isälleni ja juoksin kertomaan hänelle mitä olin nähnyt.

Mufonin tapaus 64099

 

Artikelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO-havainto Meridenistä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.