UFO-havainto Porista

Suomen UFO-tutkijoiden havaintotietokantaan tulee viikoittain uusia havaintoja, myös vanhemmistakin tapauksista jotka havaitsijat raportoivat joko muistista tai todisteiden kera.

Seuraava tapauksemme on Porista. Tapausnumero 1082. Kuvassa on selkeästi nähtävissä tuntematon lentävä esine.

avaruusolio, avaruusolento, ufo, juhan af grann, eksopolitiikka, avaruus, fysiikka, ufohavainto, ufo havainto

Havainnon yksityiskohdat

Havainnon kuvaus: Olimme hyvän ystäväni kanssa kuvailemassa syksyistä auringonlaskua Porin Kallossa myöhään illalla (aurinko laski muistaakseni n. klo 23 mennessä) v. 2008 (15.8. kameran datan perusteella). Kuvailimme jokusen tunnin siinä ja ilma oli maagisen upea. Jotain hyönteisiä taisi ilmassa olla, jos oikein muistan. Ainoat äänet mitä kuulimme, olivat lintujen luomia ja sorsia tms lenteli välillä matalalta ihan silmiemme edestä. Emme omin silmin huomanneet mitään poikkeavaa taivaalla, ainoastaan kuvasatoa peratessani aloin kiinnittää huomiota taivaalla oleviin lukuisiin mustiin/tummiin täpliin. Niitä oli aika monessa kuvassa eri paikoissa ja kokoisinakin. Vertasin kaikkia pilkullisia kuvia keskenään poissulkeakseni mahdolliset roskat linssissä ja sen vian voi kyllä sulkea pois. Täplät eivät esiinny todellakaan joka kuvassa eivätkä samoissa kohdissa edes.

Minun piti lähettää näitä kuvia jo paljon aikaisemminkin teille tutkittavaksi, mutta pelkään niiden olevan ns. aiheettomia. Nyt vastikään olen taas perehtynyt puhtaasta kiinnostuksesta ufojen maailmaan ja päätin kaivaa kuvat esille. Googlasin nopeasti kuvahaulla muita kuvia mahdollisista ufo-havainnoista ja pari samantyylistä tuli vastaan, joten lähettelenpä teille näitä vihdoin ja viimein. Merkittävimpänä kuvanani pidän kuvaa nro 0587. Kuvat ovat muokkaamattomia kaikinpuolin ja otettu ihan perus-pokkarilla, valotusaikoja olen kuvatessa muutellut kyllä hieman. Minua kiinnostaisi lukea asiantuntijoiden kommentteja, olivatko nämä vain oman maan asukkeja vaiko mahdollisesti ulkoavaruuden vastaavia.
Kellonaika: 22:00
Päivämäärä: 15.8.2008
Päivämäärän tarkennus: Kuvailimme jokusen tunnin n. klo 20-24 välisenä aikana
Kesto kellosta: mahdollisesti tuon kuvausajan
Oma arvio kestosta: mahdollisesti tuon kuvausajan?

Havaintopaikka

Havaintopaikka: Porin Kallo (merenranta)
Kylä tai kaupunginosa: Kallo
Kunta tai kaupunki: Pori
Maakunta: Satakunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.